Κυριακή, 09 Νοεμβρίου 2014 19:18

ΑΟΡΑΤΑ ΝΗΣΙΑ - ''Αυτό που δεν ξέρω'' (Προθεσμία έως 10/11/14)

Καλλιτέχνες του Ορίζοντα Γεγονότων και του Σ.Δ.Ε. Φυλακών Κορυδαλλού συναντιώνται στο χώρο "Κ" του Πνευματικού Κέντρου "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ" του ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, συνομιλώντας για "το Αόρατο","το Άλλο" που κατοικεί πίσω απο τις σκιές του πραγματικού, κολυμπά ανάμεσα στα σχήματα του αθέατου χρόνου και μετέωρου εαυτού μας, μέσα απο τις γραμμές και τα χρώματα, αναζητώντας τον χαμένο θησαυρό στους χάρτες της ψυχής, στα μονοπάτια και τοπία του συνειδητού και του συλλογικού ασυνείδητου, κρατώντας για πυξίδα: "ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ".

"Φυλάσσεται"....στο σώμα των λέξεων του κόκκινου κλειστού ορίου-στενού αχρωμάτιστου περιθωρίου, ενω περιστρέφεται γύρω απο το κέντρο ενός κυκλικού περιγράματος.
Η αλλιώς, ενός ΕΝ-ΤΑΞΕΙ ή ΕΝ-ΚΙΝΗΣΕΙ σοφά χαοτικού σύμπαντος.

 

Την έκθεση θα ενισχύσουν έργα εγκλείστων που δημιουργήθηκαν στα
Εικαστικά εργαστήρια του Σ.Δ.Ε. Φυλακών Κορυδαλλού-(παρουσίαση θεμάτων Τέχνης, Οκτώβρης-Νοέμβρης 2014, από Εικαστικούς Εκπαιδευτικούς με συντονισμό του Ορίζοντα Γεγονότων.
Λυδία Μαργαρώνη, Βασιλική Σοφρά, Γιάννης Κουτρούλης, Κίμωνας Αξαόπουλος, Κατερίνα Χατζηγιαννούλη, Αλέξης Δάρας και Δέσποινα Πανταζή.
Τα έργα θα παρουσιαστούν στην έκθεση .

Καλούμε όσους καλλιτέχνες θέλουν να πάρουν μέρος στην έκθεση αυτή, στέλνοντας τη συμμετοχή τους ως 10 / 11 με φωτογραφία έργου
(Ζωγραφική,Γλυπτική,Φωτογραφία,Videο)
στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
για δήλωση συμμετοχής ή πληροφορίες

ΕΓΚΑΙΝΙΑ: 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 8-14/ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Διαμόρφωση & επιμέλεια Δέσποινα Πανταζή