Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014 20:15

Πρόσκληση για υποβολή Καλλιτεχνικών προτάσεων στο Χυτήριο (Προθεσμία έως 25/01/2014)

Το Χυτήριο είναι ένας χώρος τέχνης και πολιτισμού που προσφέρει στον επισκέπτη προτάσεις διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Οι προτάσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 25 Ιανουαρίου 2014 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Το Χυτήριο, στο πλαίσιο του φεστιβάλ δεκαετιών που πρόκειται να διοργανώσει και να φιλοξενήσει την άνοιξη, ξεκινά να δέχεται την υποβολή προτάσεων για δράσεις και θεάματα σχετικά με περασμένες δεκαετίες στους τομείς της λογοτεχνίας, της μουσικής, της φωτογραφίας, των εικαστικών, του χορού, του θεάτρου και του σινεμά. Η κάθε πρόταση θα πρέπει να έχει σαφή αναφορά σε μια συγκεκριμένη δεκαετία του περασμένου αιώνα ή ακόμη και σε συγκεκριμένη χρονιά και θα πρέπει να περιλαμβάνει μία λεπτομερή περιγραφή της προτεινόμενης δράσης καθώς και σχετικό υλικό/links.

Οι εγκαταστάσεις του Χυτηρίου περιλαμβάνουν ΘΕΑΤΡΟ (150 θέσεων), Cafe/Bar (στο οποίο πραγματοποιούνται εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας) και έναν κήπο διακοσμημένο με σκηνικά θεάτρου, όπου μπορεί ο επισκέπτης να απολαύσει τον καφέ ή το ποτό του.

Πολυχώρος Χυτήριο

Το Χυτήριο βρίσκεται στην Ιερά Οδό 44 και απέχει μόλις 5 λεπτά από τον σταθμό μετρό Κεραμεικός.

 

Πληροφορίες
Πρόσκληση για υποβολή Καλλιτεχνικών προτάσεων στο Χυτήριο

Οι προτάσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 25 Ιανουαρίου 2014

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΧΥΤΗΡΙΟ
Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός (στάση μετρό: Κεραμεικός)
τηλ.: 2103412313