Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013 08:41

Playroom (Προθεσμία έως 30/4/13)

Wanna play?

 

Η ΟΜΑΔΑ PLAYROOM ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ PROJECT ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ΑΠΟ Τ' ΑΛΛΑ.

Η Ιωάννα Γουζέλη και η Αγγελική Μπόζου είναι απόφοιτες της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας με εμπειρία στη διδασκαλία και στη δημιουργική απασχόληση των παιδιών. Μαζί δημιούργησαν την ομάδα Playroom, η οποία στοχεύει στην εξοικείωση των παιδιών με την τέχνη σε όλες τις μορφές της, σε όλα τα στάδια της δημιουργικής διαδικασίας. Για τον λόγο αυτό απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε ζωγράφους, γλύπτες, χαράκτες, video, artists, performers, γραφίστες, εικονογράφους, φωτογράφους, αρχιτέκτονες και κινηματογραφιστές που θα ήθελαν να έχουν την εμπειρία της συνεργασίας με παιδιά.

Οι καλλιτέχνες που θα θελήσουν να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία της Playroom θα αναλάβουν να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο έργο με ελεύθερο θέμα με την βοήθεια παιδιών. Στόχος της δράσης είναι να πλησιάσουν τα παιδιά την τέχνη με τρόπο βιωματικό ως παιχνίδι. Μετά την ολοκλήρωση του project υα έργα θα διατεθούν προς πώληση και μέρος των εσόδων θα προσφερθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τις Ιωάννα Γουζέλη και Αγγελική Μπόζου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ώς τις 30 Απριλίου 2013.