Δευτέρα, 01 Απριλίου 2013 08:26

1ο Φεστιβάλ Σκίτσου, Κόμικ, Γελοιογραφίας στο Δήμο Καλαμαριάς (Προθεσμία έως 5/4/13)

Ο Δήμος Καλαμαριάς διοργανώνει Φεστιβάλ Σκίτσου – Κόμικ - Γελοιογραφίας με θέμα την οικονομική κρίση και τις επιπτώσεις της στην Ελληνική κοινωνία.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 30 Απριλίου 2013.

Το εκθεσιακό μέρος του φεστιβάλ θα περιλαμβάνει έκθεση έργων από δημιουργούς με ειδίκευση στο κόμικ και στην γελοιογραφία, με κείμενο ή χωρίς.

Τα έργα θα παρουσιαστούν σε δύο εκθέσεις. Η πρώτη θα λάβει χώρα στους Κοιτώνες του πρώην στρατοπέδου Κόδρα και θα αφορά έργα νέων καλλιτεχνών. Η δεύτερη έκθεση θα λάβει χώρα στον Πολυχώρο Τέχνης Remezzo και θα αφορά έργα καλλιτεχνών που έχουν ήδη εκδώσει το έργο τους.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το έργο πρέπει να είναι ασπρόμαυρο ή έγχρωμο, κόμικ ή γελοιογραφία, με λόγια ή και χωρίς λόγια, με θέμα την κρίση.

Τα κριτήρια επιλογής θα είναι το επίκαιρο του θέματος, πρωτοτυπία της ιδέας και η σχεδιαστική ικανότητα.

Αφού γίνει η επιλογή, οι καλλιτέχνες θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικώς ώστε να αποστείλουν το έργο τους τυπωμένο σε διάσταση Α3.

Στείλτε το έργο σας μαζί με ένα βιογραφικό 150 λέξεων, όνομα και τηλέφωνο στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ή εναλλακτικά) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Υπ΄ όψην Σταύρου Μαβίδη

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως Παρασκευή 5 Απριλίου

Τηλ. επικοινωνίας. 6974197245 , 2313 314570 και 577