Σάββατο, 05 Ιανουαρίου 2013 09:36

Meet The Artist @ Myrό Gallery (Προθεσμία έως 9/2/2013)

Η Myrό Gallery στο πλαίσιο της προσπάθειας διαρκούς ανανέωσης της εικαστικής πρότασης και καλύτερης προβολής του εικαστικού έργου και των δημιουργών του, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο καλλιτέχνη να συμμετέχει στο ανοιχτό project "Meet The Artist".

To project "Meet the Artist" είναι βραχεία έκθεση τριών ημερών (Πέμπτη 21 / Παρασκευή 22 / Σάββατο 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013, με ώρες λειτουργίας 12.00 - 22.00) στόχος του οποίου είναι να φέρει σε απευθείας επαφή τους φιλότεχνους με τους δημιουργούς – καλλιτέχνες. Στο πλαίσιο του project η γκαλερί παραχωρεί -υπό όρους- έναν χώρο στον κάθε καλλιτέχνη, ο οποίος μπορεί να εκθέσει ό,τι θέλει στον δεδομένο χώρο για αυτό το χρονικό διάστημα και να διαθέσει απευθείας, χωρίς την διαμεσολάβηση ή την διακράτηση κάποιου ποσοστού από πλευράς της, τα έργα του. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στον καλλιτέχνη να έρθει σε άμεση επαφή με το κοινό, να τεκμηριώσει την δημιουργία με την δική του ματιά και εγκαθιδρύσει μονιμότερες σχέσεις με το κοινό του, ή/και να διαχειριστεί καλύτερα τις υπάρχουσες.

Συμπληρωματικά με τον χώρο, η γκαλερί προσφέρει μια σειρά από γενικές και ειδικές υπηρεσίες, ορισμένες δωρεάν, όπως εκτύπωση προσκλήσεων, αφισών, δομημένη δημοσιότητα του project, αλλά και εξατομικευμένη επικοινωνία (π.χ. συνεντεύξεις, εξατομικευμένες προσκλήσεις, κ.α.), όπου είναι επιθυμητό, με ένα μικρό επιπλέον κόστος. Το βράδυ της πρώτης ημέρας θα γίνουν επίσημα εγκαίνια με την φροντίδα της γκαλερί. Η συμφωνία για συμμετοχή στην έκθεση ακολουθεί λογική "first come, first served", πράγμα που σημαίνει ότι οι θέσεις αποδίδονται σε καθέναν που θα κλείσει πρώτος την συμφωνία για αυτό και θα προκαταβάλλει το συνολικό κόστος των υπηρεσιών που επέλεξε.

Συναντήσεις σχετικά με το project μπορούν να κανονιστούν κατόπιν επικοινωνίας, και ξεκινούν από το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012 , με καταληκτική ημερομηνία για συμμετοχή την 9η Φεβρουαρίου 2013, εάν και εφόσον βεβαίως υπάρχουν μέχρι τότε διαθέσιμες θέσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Πάρη Καπράλο, στο τηλέφωνο 6948813460 ή να αποστέλλουν email στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Στο πλαίσιο του project μπορούν να φιλοξενηθούν κυρίως επιτοίχια έργα τέχνης (πίνακες, σχέδια, χαρακτικά, εγκαταστάσεις, φωτογραφία), αλλά και περιορισμένος αριθμός μικρογλυπτών ή εικαστικών αντικειμένων.

Περισσότερες πληροφορίες για προσκλήσεις ενδιαφέροντος προς καλλιτέχνες από την Myrό Gallery αναζητήστε στην ενότητα "Προσκλήσεις Ενδιαφέροντος" της ιστοσελίδας www.myro.gr.