Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012 07:25

Athens Photo Inspiration 2012

Δήλωσε συμμετοχή στο φωτογραφικό μαραθώνιο της Αθήνας

Το Athens Photo Inspiration, ο μεγαλύτερος διαγωνισμός για τη φωτογραφία στην Ελλάδα, πραγματοποιείται για πέμπτη συνεχή χρονιά, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012.

 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε ένα φωτογραφικό «μαραθώνιο» στο κέντρο της Αθήνας, να επικοινωνήσουν και να εκφραστούν προσεγγίζοντας μέσα από τη δική τους ματιά, σε διάρκεια έξι ωρών, τέσσερα θέματα, με εμφανή προσανατολισμό στην πόλη και την εμπειρία της, όπως αυτή διαμορφώνεται από τη σύγχρονη πραγματικότητα που μας περιβάλλει και επηρεάζει.

Το Athens Photo Inspiration 2012 θα κορυφωθεί με την ανάδειξη των καλύτερων συμμετοχών, την απονομή των βραβείων, καθώς και την ειδική έκθεση με τις βραβευμένες φωτογραφίες.

Το Athens Photo Inspiration διοργανώνεται από το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας στο πλαίσιο του Athens Photo Festival 2012, με την υποστήριξη της αλυσίδας καατστημάτων Πλαίσιο και της Sony.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Σημείο εκκίνησης: "Τεχνόπολις" Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι)

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 4 Noεμβρίου 2012

Διάρκεια δράσης: 11:00-18:00

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως την Παρασκευή 2 Noεμβρίου μέσα από:

- το ηλεκτρονικό σύστημα εγγραφών, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα συμμετοχής που υπάρχει διαθέσιμη στο site της διοργάνωσης www.photoinspiration.gr

- την κατάθεση της φόρμας συμμετοχής στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης ("Τεχνόπολις" Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι), κεντρικό χώρο εκδηλώσεων του Athens Photo Festival 2012.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

www.photoinspiration.gr, Τ: 210 9211750, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.