Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011 09:13

Video Art Festival Μηδέν ( Προθεσμία 10/03/11)

Το Video Art Festival Μηδέν καλεί όλους τους βιντεοκαλλιτέχνες και δημιουργούς βίντεο να στείλουν εγκαίρως τις συμμετοχές τους για το επόμενο πρόγραμμα προβολών, το οποίο θα φιλοξενηθεί, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, σε δημόσιους χώρους και πλατείες στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου 2011.

Η πρόσκληση συμμετοχής απευθύνεται σε όλους τους δημιουργούς (άτομα, ομάδες ή οργανισμούς) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν θεματικοί ή άλλοι περιορισμοί, με εξαίρεση τη διάρκεια του έργου, που δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 10 λεπτά.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

(σφραγίδα ταχυδρομείου ή ηλεκτρονική αποστολή)

Στην 7η διοργάνωση του, το Festival Μηδέν εκτός από το γενικό κάλεσμα, που δεν έχει θεματικούς περιορισμούς, προτείνει και τις εξής θεματικές ενότητες:

- μια θεματική ενότητα υπό τον γενικό τίτλο ?LOL?

- μια θεματική ενότητα υπό τον γενικό τίτλο ?This is war?

- μια θεματική ενότητα υπό τον γενικό τίτλο ?Trauma?

- μια θεματική ενότητα υπό τον γενικό τίτλο ?Hyperform? που απευθύνεται κυρίως σε όσους ασχολούνται με το θέατρο, τον χορό, τις εναλλακτικές δράσεις κ.α και χρησιμοποιούν το βίντεο ως βασικό εργαλείο έκφρασης.

Το Festival Μηδέν απευθύνει επίσης ειδικό κάλεσμα σε καλλιτέχνες και δημιουργούς που κατάγονται, έχουν ζήσει ή έχουν οποιαδήποτε σχέση αγάπης-μίσους με την Καλαμάτα να στείλουν έργα τους για μια ενότητα με τίτλο ?Local Calling!?. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα δίκτυο επικοινωνίας και να αναδειχθεί ένα πολύμορφο καλλιτεχνικό δυναμικό που έχει ως αφετηρία την Καλαμάτα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Σε αυτό το πλαίσιο, παρακαλούμε να προωθήσετε αυτή την πληροφορία σε καλλιτέχνες που θεωρείτε ότι ενδιαφέρονται.

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικοί όροι συμμετοχής στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ www.festivalmiden.gr

Επικοινωνία-διευκρινίσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισκεφθείτε μας στο facebook: www.facebook.com/festivalmiden