Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011 16:47

Πρόσκληση σε φωτογράφους για υποβολή portfolio από το περιοδικό "grey" (Προθεσμία 20/2/2011)Αν θέλετε να παρουσιάσετε τη δουλειά σας στο διαδικτυακό περιοδικό ασπρόμαυρης φωτογραφίας "grey magazine", θα πρέπει να αποστείλλετε 8-10 φωτογραφίες ενός φωτογραφικού project ή μιας φωτογραφικής ενότητας μαζί με την φόρμα υποβολής στο submissions.grey.mag[at]gmail.com

Μεμονωμένες φωτογραφίες, portfolios μικρότερου αριθμού ή portfolios χωρίς τα απαραίτητα στοιχεία στη φόρμα υποβολής δεν θα δημοσιεύονται.

Το συνολικό μέγεθος των φωτογραφιών που μπορείτε να στείλετε στο grey δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 15 megabytes. Οι φωτογραφίες σας πρέπει να είναι αρχεία .jpg, αριθμημένα (π.χ. artist_01, κλπ) και η μεγαλύτερη πλευρά των φωτογραφιών σας δεν πρέπει να είναι μικρότερη απο 900 pixels και μεγαλύτερη απο 1200 pixels. Το portfolio σας πρέπει να συνοδεύεται απο μια μικρή περιγραφή (100-200 λέξεις), λεζάντες (όπου αυτές είναι απαραίτητες) και προσωπικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, email, web site, στοιχεία επικοινωνίας).

Τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών ανήκουν στους καλλιτέχνες και μόνο.

Προθεσμία υποβολής του portfolio είναι η 20η Φεβρουαρίου 2011

Η φόρμα υποβολής είναι διαθέσιμη στο δικτυακό τόπο