Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010 16:38

Πρόσκληση σε δημιουργούς από το περιοδικό "Λογοτεχνικό Μπιστρό"Το ηλεκτρονικό περιοδικό Λογοτεχνικό Μπιστρό αναζητά διηγήματα, ποίηση, κριτικές, αποσπάσματα από μυθιστορήματα (αν είναι αυτοτελή), μονόπρακτα θεατρικά, φωτογραφίες/έργα τέχνης καθώς και συνταγές για δημοσίευση στις ιστοσελίδες μας. Τα κείμενα και οι φωτογραφίες δεν πρέπει να έχουν δημοσιευτεί πριν. Σε αντίθετη περίπτωση, πρέπει να σας ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα και το copyright.

Όλα τα πνευματικά σας δικαιώματα θα παραμείνουν δικά σας μετά την εμφάνιση του έργου σας στο Λογοτεχνικό Μπιστρό, που σημαίνει ότι μπορείτε να το δημοσιεύσετε/εκδώσετε ξανά όπου και όπως θέλετε. Ωστόσο, διατηρούμε το μη-αποκλειστικό δικαίωμα να συμπεριλάβουμε το έργο σας στα αρχεία μας καθώς και σε κάποια μελλοντική ανθολογία, έντυπη ή ηλεκτρονική, ύστερα από συνεννόηση και συμφωνία μαζί σας.

Τα κείμενα πρέπει να συνοδεύονται από τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αλληλογραφίας και ηλεκτρονική διεύθυνση για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας) ενώ μπορείτε προαιρετικά να στείλετε κι ένα σύντομο βιογραφικό που να μην ξεπερνά τις 100 λέξεις.

Αποκλειστικό κριτήριο επιλογής είναι η ποιότητα. Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα είδη γραφής και έκφρασης. Μας ενδιαφέρει το έργο τόσο έμπειρων και καταξιωμένων όσο και νέων κι αδημοσίευτων μέχρι σήμερα συγγραφέων, ποιητών και καλλιτεχνών. Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον .