Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010 11:13

Art4all Ver.20 μέχρι 5/11/2010

Ο εορτασμός μας φέτος για τα 3 χρόνια λειτουργίας, θα κρατήσει 4 ημέρες και συγκεκριμένα από τις 25 έως 28 Νοεμβρίου 2010 στον πολυχώρο Nouvelle Decadence, στα Εξάρχεια! Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει εικαστικά έργα, κόσμημα, ψηφιδωτό, κατασκευές και μικρογλυπτά!

Προϋποθέσεις Συμμετοχής
 • Να είστε μέλος του artspot.gr
 • Να συμπληρώσετε την φόρμα εγγραφής
 • Να καταβάλετε το ποσό συμμετοχής που ορίζεται στα 40? ανά συμμετοχή (Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή Ηλεκτρονικά μέσω Paypal)
 • Αποστολή όλων των παραπάνω μέχρι και 05/11/2009

Προδιαγραφές Έργων για τα ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ (Ζωγραφική-Φωτογραφία-Επιτοίχιο Ψηφιδωτό-Βιτρώ):

 • Συμμετοχή με 2 έργα (κατά σειρά προτίμησης) και επιλέγεται το 1 από την υπεύθυνη για την έκθεση.
 • Οι διαστάσεις των έργων πρέπει να είναι 50χ70εκατοστά ή 35χ50 εκατοστά το μέγιστο.
 • Αν τα έργα έχουν κορνίζα θα πρέπει να αναγράφετε την συνολική διάσταση και όχι μόνο του έργου.
 • Να αναφέρετε, αν υπάρχει, ειδικός τρόπος για να κρεμαστεί το προτεινόμενο έργο.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνηση επικοινωνείτε με την Υπεύθυνη Διοργάνωσης, Ανδριανή Αμπάβη στο email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. " target="_blank">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προδιαγραφές για την Κατηγορία ΚΟΣΜΗΜΑ (Κοσμήματα-Κατασκευές-Μικρογλυπτική):

 • Θα υπάρχουν γυάλινες βιτρίνες επιδαπέδιες - stands διαστάσεων (βάσηχύψος) 43x163 εκατοστά με ράφια, που θα κλειδώνονται και δεν θα είναι υποχρεωμένοι οι καλλιτέχνες να είναι εκεί.
 • Ο κάθε συμμετέχοντας θα έχει διαθέσιμο χώρο για τα έργα του (μήκοςχύψοςχβάθος) 40χ40χ40 εκατοστά, όπου είναι το εκάστοτε ράφι και αν έχει κάποια πλάτη θα μπορεί να την βάλει αποκτώντας έξτρα χώρο (μήκοςxύψος) 40x40 εκατοστά αντίστοιχα.
 • Το κάθε stand θα φιλοξενεί 4 συμμετέχοντες. Στο γυάλινο ράφι δεν θα μπορεί να τοποθετηθεί ύφασμα έτσι ώστε να μπορούν να φωτίζονται και τα από κάτω ράφια.
 • Ο αριθμός των συμμετεχόντων σε αυτήν την κατηγορία είναι περιορισμένος. Θα μπορούν να λάβουν μέρος μέχρι12 άτομα*.
 • Η σειρά που θα τοποθετηθούν οι συμμετέχοντες στα ράφια των stands θα είναι με σειρά προτεραιότητας/εγγραφής στο art4all event.

Υπεύθυνη για το κόσμημα-κατασκευές-μικρογλυπτική είναι η Ευγενία Λεούση και επικοινωνείτε μαζί της στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

*
O αριθμός των συμμετοχών στην κατηγορία Κόσμημα μπορεί να αυξηθεί και να γίνει 16, αυτό όμως θα το γνωρίζουμε - και φυσικά θα το ανακοινώσουμε - στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Προς το παρόν είναι για 12 άτομα.
** ΔΕΝ θα επιτρέπεται η πώληση στον χώρο. Θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο να έχετε αρκετές κάρτες και βέβαια να επικοινωνήσετε σε δεύτερη φάση με τους ενδιαφερόμενους.
*** Μετά την λήξη του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες στησίματος και ο τρόπος αποστολής των έργων στο χώρο που θα διεξαχθεί το art4all event.
**** Για την κατάθεση του ποσού συμμετοχής: Λογαριασμός ΤΤ ( Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο):ΑΡ. ΛΟΓ. 00089091320-0:: IBAN: GR9309613060000000890913200 Δηλώστε απαραίτητα στην αιτιολογία, το username σας ή το ονοματεπώνυμο σας! Επιπλέον επιβάρυνση+2? (για προμήθεια paypal και μόνο στην Paypal. To TT δεν κρατάει προμήθεια.)
***** Το κόστος συμμετοχής καλύπτει τα έξοδα του χώρου και της διοργάνωσης. Για όλες τις οικονομικές συναλλαγές θα μπορείτε να λάβετε νόμιμη απόδειξη από τον φορέα Artspot.

Σχετικές Πληροφορίες για το Art4all Ver.2.0 θα βρείτε επίσης:

Η δύναμη της κοινότητας Αrtspot.gr είναι οι αξιόπιστες και δωρεάν ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχει και φυσικά τα ίδια τα μέλη της. Σας περιμένουμε ως συμμετέχοντες και ως επισκέπτες στην μεγάλη γιορτή με αφορμή τα 3 χρόνια παρουσίας μας στον Ελληνικό κυβερνοχώρο!

Με εκτίμηση,
Ανδριανή Αμπάβη
Artspot Company