Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2010 17:14

Γίνε και εσύ συντάκτης στο BHMagazino! (Προθεσμία 5/10/2010)Το εβδομαδιαίο ένθετο περιοδικό στο "Βήμα της Κυριακής" γιορτάζει τα 10 χρόνια του και σας προσκαλεί να γράψετε τη δική σας στήλη.

Q & A
Μπορώ να γράψω ό,τι θέλω;
Μπορείτε να γράψετε ό,τι θέλετε στα πρότυπα των πέντε προτεινόμενων στηλών: Μ? αρέσει ? δεν μ? αρέσει, Βλέμματα, ODDOTHTES, Ανήσυχο Ποντίκι, Η δουλειά μου ακολουθώντας το περιεχόμενο της κάθε στήλης. Δείγματα ήδη δημοσιευμένων κειμένων υπάρχουν στη σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή (http://www.tovima.gr/vimygazino) όπως και πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα κάθε στήλης.

Πόσες περίπου λέξεις πρέπει να είναι το κείμενό μου;
Κάθε στήλη έχει διαφορετικό αριθμό λέξεων. Συγκεκριμένα, για τη στήλη ODDOTHTES χρειάζονται 450 λέξεις, για τη στήλη Η δουλειά μου 320, για τα Βλέμματα 320, για το Ανήσυχο Ποντίκι 550 και για τη στήλη Μ? αρέσει ? δεν μ? αρέσει 30-40 λέξεις.

Πού μπορώ να διαβάσω τους όρους συμμετοχής;
Αφού πληκτρολογήσετε http://www.tovima.gr/vimygazino και επιλέξετε τη «Συγγραφή νέου άρθρου», ακόμα και αν δεν έχετε γράψει κάποιο άρθρο, πατήστε «Αποστολή» για να δείτε τους όρους συμμετοχής.

Το κείμενό μου πρέπει να συνοδεύεται από φωτογραφίες;
Το BHMagazino περιμένει τις δικές σας εικόνες, συνοδευτικές του κειμένου σας στο πλαίσιο της θεματολογίας των στηλών.

Θα δω το άρθρο μου δημοσιευμένο;
Το BHMagazino γιορτάζει τα δέκα χρόνια του και σας προσκαλεί να γράψετε εσείς τις στήλες του περιοδικού. Κείμενα που αποστέλλονται στο http://www.tovima.gr/vimygazino τίθενται αυτομάτως σε ψηφοφορία και οι νικητές θα δουν τα άρθρα τους δημοσιευμένα στο εορταστικό τεύχος στις 17 Οκτωβρίου.

Μέχρι πότε έχω χρονικό περιθώριο για να στείλω το κείμενό μου;
Κείμενα και φωτογραφίες σας μπορούν να αποστέλλονται στο http://www.tovima.gr/vimygazino ως και τις 5 Οκτωβρίου.

Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον .