Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2010 09:24

Ανοικτή Πρόσκληση Καλλιτεχνών για συμμετοχή σε εικαστικές εκθέσεις

Η εταιρία SXS Fine Art Coordinators δραστηριοποιείται τα τελευταία τρία χρόνια πρωτοποριακά στο χώρο του συντονισμού του έργου εικαστικών καλλιτεχνών (καθώς και της προβολής και προώθησης αυθεντικών έργων τέχνης). Έρχεται να καλύψει ένα κενό στην ανάγκη των εικαστικών να δημιουργούν ανενόχλητοι από παράγοντες διαχείρισης του έργου τους.

Σημαντικό μέρος των δραστηριοτήτων της SxS Fine Art Coordinators, φυσικά, καλύπτει η διοργάνωση ατομικών και ομαδικών εικαστικών εκθέσεων. Στόχος μας κάθε φορά είναι η άρτια προβολή των έργων των εικαστικών καλλιτεχνών μέσω της επιλογής κατάλληλων χώρων και της προσεκτικής, λεπτομερής και ολοκληρωμένης διαχείρησης της κάθε διοργάνωσης.

Στα πλαίσια του προγράμματος εικαστικών εκθέσεων για το 2010-2011, η SxS Fine Art Coordinators προσκαλεί τους εικαστικούς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις εκθέσεις της να στείλουν σύντομο βιογραφικό με στοιχεία επικοινωνίας, artist statement (προαιρετικά), καθώς και φωτογραφίες από 3-4 ενδεικτικά έργα τους στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Ενδεικτικά, ακολουθούν οι τρεις επόμενες εκθέσεις του προγράμματος 2010-2011.

2-9 Οκτωβρίου, «Alma Libre» («Ελεύθερη Ψυχή»), Φουαγιέ Θεάτρου Κολλεγίου Αθηνών στο Ψυχικό (. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

22-27 Νοεμβρίου, «Γυναίκα-Unique», Ελληνογαλικός Σύνδεσμος στο Κολωνάκι ( Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

11-17 Δεκεμβρίου, «Κόκκινη Κλωστή Δεμένη...», Κέντρο Τεχνών Χαλανδρίου-ACS στο Χαλάνδρι ( Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).