Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2010 14:44

Πρόσκληση σε φωτογράφους από το περιοδικό "Σοδειά" (Προθεσμία 13/9/2010)Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τότε που το πρώτο τεύχος της «Σοδειάς» μετατράπηκε από μία ιδέα, σε σημάδια μελάνης πάνω σε χαρτί. Σπείραμε, θερίσαμε, γευτήκαμε καρπούς μοναδικούς, «ζευγαρώσαμε» τις σκέψεις μας, μα κυρίως δε χάσαμε το κουράγιο μας. Άλλωστε όπως είχε διαπιστώσει η Αμερικανίδα αρθρογράφος Έρμα Μπόμπεκ πριν μερικές δεκαετίες, «χρειάζεται πολύ κουράγιο για να δείξεις τα όνειρά σου σε κάποιον άλλο»!

Γιορτάζοντας λοιπόν τα πρώτα μας γενέθλια, φανταζόμαστε την επόμενη «Σοδειά» γεμάτη από «στιγμές κουράγιου».

Γι? αυτό καλούμε όποιον θέλει να κάνει ένα «κλικ» με τη φωτογραφική του μηχανή και να αδράξει μια στιγμή από τον χρόνο, την οποία να συνοδεύει με ένα κείμενο ? λεζάντα το πολύ πενήντα (50) λέξεων.

Σε καμία περίπτωση δεν διεξάγουμε διαγωνισμό φωτογραφίας, όπως δε διεξήγαμε διαγωνισμό ποίησης ή λογοτεχνίας ποτέ? ας αξιολογούν άλλοι τις σκέψεις μας και τις «δεξιότητες» μας στον αξιοκρατικό τους κόσμο. Εμείς απλώς επιδιώκουμε να γιορτάσουμε τον ένα χρόνο της «Σοδειάς» μας με ένα «Άλμπουμ Κουράγιου».

Τη φωτογραφία (θέμα ελεύθερο) και, το συνοδευτικό κείμενο, παρακαλούμε να τα έχετε στείλει στο e-mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  της Σοδειάς έως και την Δευτέρα 13/9.
Εμείς θα προσπαθήσουμε να συμπεριλάβουμε όσο το δυνατόν περισσότερες φωτογραφίες -ξέρετε ότι η έκταση της Σοδειάς είναι περιορισμένη-.