Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010 09:47

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ ΤΗΝ 25Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Το Πείραμα διοργανώνει θεατρικό εργαστήρι με κύριο άξονα την ιστορικότητα της περιοχής Βαλαωρίτου ? άλλοτε ?φραγκομαχαλάς? ? πάνω σε character, με κατάληξη ένα θεατρικό δρώμενο την 25ή Σεπτεμβρίου που θα λάβει χώρα στο restaurant bar Καποδιστρείου στα πλαίσια εκδηλώσεων των Δημητρίων στην περιοχή.

Ο Αχιλλέας Ψαλτόπουλος (σκηνοθέτης, ηθοποιός, κριτικός) θα διεξάγει το εργαστήρι και θα σκηνοθετήσει το δρώμενο. Το εργαστήρι θα ξεκινήσει την τετάρτη 1/9/2010 και θα πραγματοποιείται μέχρι τις 25/9 κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 18:00μ.μ. με 21:00μ.μ., και κάθε κυριακή 19:00μ.μ. με 22:00μ.μ.

Η συνολική διάρκεια διδασκαλείας θα είναι 48 ώρες και το κόστος συμμετοχής 200 ευρώ.

Στο κόστος αυτό περιλαμβάνεται το υλικό που θα διατεθεί στους συμμετέχοντες προκειμένου να προσεγγίσουν το παρελθόν της περιοχής καθώς και όλες οι extra ώρες που θα απαιτειθούν για πρόβες.

Μετά το τέλος του εργαστηρίου οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικά συμμετοχής υπό την αιγίδα των Δημητρίων.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να αποστέλλονται μέσω mail μέχρι τις 29/8 στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ενώ στις 31/8, ημέρα Τρίτη, οι αιτούντες θα συναντηθούν προσωπικά με τον Αχιλλέα Ψαλτόπουλο προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι συμμετοχές για την έναρξη του σεμιναρίου την επόμενη ημέρα. Aπαραίτητα συνοδευτικά στοιχεία: όνομα, ιδιότητα, σχέση με το θέατρο, τηλέφωνο.

Για τυχόν απορίες μπορείτε να αποστείλετε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑ

ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ 18, 7ος όροφος

2310-533859