Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011 16:30

Casting για άνδρα ηθοποιό για την μικρού μήκους ταινία ?Ο Κουμπαράς?

Casting για άνδρα ηθοποιό, ερμηνευτικής ηλικίας 18 ετών, για την μικρού μήκους ταινία ?Ο Κουμπαράς? σε σκηνοθεσία Κυριάκου Χατζημιχαηλίδη

Η ταινία ?Ο κουμπαράς? σε σενάριο Γιάννη Σ. Νικολάου και σκηνοθεσία Κυριάκου Χατζημιχαηλίδη έχει μπει σε στάδιο προ-παραγωγής με στόχο την έναρξη των γυρισμάτων στο τέλος του Μαρτίου και την ολοκλήρωσή της στο τέλος του Αυγούστου του 2011.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Μίνα Ορφανού, γνωστή και από την ταινία ?Στρέλλα? και αναζητείται ηθοποιός για τον δεύτερο πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας, τον Σωτήρη.

Ο Σωτήρης είναι ένας έφηβος 18 ετών που ζει σε επαρχιακή πόλη με τον πατέρα του, στο μανάβικο του οποίου και δουλεύει. Έχει μέση φυσιογνωμία χωρίς ιδιαίτερα χαρακτηριστικά (μυώδες σώμα, φυσιογνωμία μοντέλου κ.λπ.) και τον χαρακτηρίζουν τα ουδέτερα αγορίστικα χαρακτηριστικά ενός μέσου επαρχιωτόπουλου. Είναι ένας ήρωας που, όντας αγόρι, θα εμπλακεί σε μία γοητευτική σχέση με την τρανσέξουαλ Ανδριάννα και θα συνειδητοποιήσει μέσα από την συναναστροφή του με αυτήν, την δική του, ιδιόρρυθμη, σεξουαλικότητα. Θα αποφασίσει στο τέλος να επαναστατήσει απέναντι στον πατέρα του και την τοπική κοινωνία ακολουθώντας τον δικό του δρόμο που είναι ταυτόσημος με την ζωή της Ανδριάννας.

Δύσκολος ρόλος, σε μια αρκετά δύσκολη ταινία, που απαιτεί 3 προϋποθέσεις:

* Καλή υποκριτική ικανότητα,

* φυσιογνωμία κατάλληλη για το ιδιαίτερο αυτό σενάριο με ερμηνευτική ηλικία τα 18 και

* τολμηρότητα για τις ερωτικές σκηνές της ταινίας.

Στη φυσιογνωμία του Σωτήρη πρωτεύοντα ρόλο παίζει η αθώα ματιά, η ευαισθησία του στον τρόπο που κοιτάζει και η γοητευτική ανώριμη, ακόμα, προσωπικότητά του.

Μπορείτε να διαβάσετε το σενάριο εδώ: http://www.t-short.gr/Tshort/script.asp?id=42

Επίσης μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες ταινίες του σκηνοθέτη στο site του εδώ: http://www.t-short.gr/Kyr/?lang=

Είναι σημαντικό να διαβάσετε το σενάριο της ταινίας και να διαπιστώσετε αρχικά το ενδιαφέρον σας σε σχέση με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ρόλου.

Υπεύθυνος συνεργάτης για το casting είναι ο κ. Δημήτρης Νάκος.

Σας παρακαλούμε να στείλετε βιογραφικά με φωτογραφικό υλικό (τουλάχιστον 5 φωτογραφίες) στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με κοινοποίηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το casting θα γίνει σε τρεις φάσεις:

* Πρώτη επιλογή ηθοποιών από το φωτογραφικό υλικό.

* Προσωπική επαφή με τους επιλεγμένους από την πρώτη φάση ηθοποιούς, σε διαδικασία casting με video και

* μετά από μια δεύτερη επιλογή με βάση τα video της δεύτερης φάσης, τελική προσωπική επαφή με άξονα το σενάριο.

* Επιλογή.

 

Υπεύθυνος casting: Δημήτρης Νάκος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.