Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014 22:51

Χριστουγεννιάτικη συλλεκτική κάρτα από τον Σύλλογος Φίλων Κτήματος Τατοΐου

Γράφτηκε από  Δ.Τ.
Χριστουγεννιάτικη συλλεκτική κάρτα Χριστουγεννιάτικη συλλεκτική κάρτα

Ο Σύλλογος Φίλων Κτήματος Τατοΐου πιστός στην παράδοση που καθιέρωσε το 2012 εξέδωσε και εφέτος με την ευγενική χορηγία των Εκδόσεων Καπόν την Χριστουγεννιάτικη συλλεκτική κάρτα του κόστους 2 ευρώ. Τα έσοδα από την πώληση της κάρτας θα ενισχύσουν το ταμείο μελετών αποκατάστασης του Συλλόγου. Ειδικά εφέτος όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την μελέτη αποκατάστασης του Οινοποιείου που ξεκινά άμεσα.

Επίσης, σε συνέχεια της μεγάλης έκθεσης φωτογραφίας που διοργανώσαμε τον Σεπτέμβριο του 2014 στην Αίθουσα Τέχνης Καπλανών 5 εκδόθηκε με την ευγενική συνεργασία των Εκδόσεων Καπόν το πρώτο ημερολόγιο-ατζέντα για το 2015. Είναι μια ιδιαίτερα καλαίσθητη έκδοση με χειροποίητη βιβλιοδεσία, 144 σελίδων, σε δύο γλώσσες (Αγγλικά & Ελληνικά) με 40 εξαιρετικές φωτογραφίες από το πρώην Βασιλικό Κτήμα και είναι ιδανικό για δώρο. Η τιμή του είναι 17 ευρώ και περιλαμβάνει ΦΠΑ 23%.
Χρειαζόμαστε την ουσιαστική συνδρομή όλων σας και την δημοσιογραφική σας στήριξη για να προωθήσουμε και τις δύο εκδόσεις. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την μελέτη στερέωσης, συντήρησης και αποκατάστασης του κτιρίου του Οινοποιείου στο Τατόι. Το ημερολόγιο και η κάρτα μπορούν να σταλούν με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό με πληρωμή μέσω του Paypal του Συλλόγου μας. Επίσης είναι ήδη διαθέσιμο στα Βιβλιοπωλεία Ιανός, Πρωτοπορία και Πολιτεία.

Οι κάρτες και το ημερολόγιο είναι διαθέσιμα επίσης από το κατάστημα Εκλογή του κ. Αντώνη Λεούση στο Μαρούσι (Ερμού 39) και από τις Αίθουσες Τέχνης Καπλανών 5 και ena (Βαλαωρίτου 9Γ) στο Κολωνάκι καθώς και από τις Εκδόσεις Καπόν (Μακρυγιάννη 23-27, απέναντι από το Μουσείο Ακροπόλεως).