Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014 17:15

Δύο Πανευρωπαϊκές διακρίσεις για την Kommigraphics Design Studio στα Lovie Awards 2014

Γράφτηκε από  Δ.Τ.

Με έδρα το Λονδίνο, τα Lovie Awards αποτελούν το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό διαγωνισμό στον τομέα των ψηφιακών μέσων και εφαρμογών. Στη φετινή διοργάνωση, που ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού στις 14 Οκτωβρίου 2014, συμμετείχαν σχεδόν 1.500 δημιουργικά γραφεία από 30 και πλέον ευρωπαϊκές χώρες.

 

Η Κοmmigraphics Design Studio είναι το μοναδικό ελληνικό γραφείο που διακρίθηκε φέτος στα 4α Lovie Awards, αποσπώντας δύο βραβεία στην κατηγορία "Food & Beverage" για την ιστοσελίδα του Κτήματος Γκλίναβος (www.glinavos.gr). Συγκεκριμένα κέρδισε το πρώτο βραβείο των κριτών του διαγωνισμού στην κατηγορία της (Ασημένιο Lovie Αward), καθώς και το People's Choice Award κατόπιν ηλεκτρονικής ψηφοφορίας του κοινού, κατά την οποία ψήφισαν 40.000 άτομα (http://winners.lovieawards.eu).

Η εξειδικευμένη κριτική επιτροπή των Lovie Awards ψήφισε την ιστοσελίδα που σχεδίασε η Κοmmigraphics Design Studio ως leader της αγοράς της στην Ευρώπη. Την ξεχώρισε και της απένειμε το πρώτο βραβείο για την αισθητική της, την εμπειρία που προσφέρει στο χρήστη, την πληροφορία που παρέχει, το ύφος γραφής, την τεχνική αρτιότητα, καθώς και την ποιότητα συνολικής οπτικής επικοινωνίας. Το κοινό -κατά κύριο λόγο σχεδιαστές, καταναλωτές, επιχειρήσεις και ο ευρύς ανήσυχος νους- ψήφισε με βάση την προσωπική κρίση και τα αισθητικά του κριτήρια, χαρίζοντάς της το People's Choice Award.

Σε μία εποχή που ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, τα δύο αυτά βραβεία στα 4α Lovie Awards αποδεικνύουν πως η διαρκής ενημέρωση, η έρευνα, ο συνδυασμός νέων τεχνολογιών, ο πειραματισμός και η ανταλλαγή γνώσεων και πληροφοριών αποδίδουν αποτελέσματα που ξεχωρίζουν, πετυχαίνουν και λειτουργούν.

Δίνουν στην ομάδα της Κommigraphics Design Studio κίνητρο, έτσι ώστε να προχωρήσει με μεγαλύτερο πείσμα και πάθος στο δημιουργικό μονοπάτι που έχει χαράξει, να αποδείξει περίτρανα πως το σύγχρονο ελληνικό design αξίζει την προσοχή της παγκόσμιας γραφιστικής κοινότητας.

"Ευχαριστούμε πολύ το Κτήμα Γκλίναβος για τη γενικότερη συνεργασία, αλλά και για την εμπιστοσύνη που μας έχει δείξει".