Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής με τον Βασίλη Αλεξάκη!

Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων,ύστερα από την πολύ μεγάλη ανταπόκριση των ενδιαφερομένων,καλεί για δεύτερη φορά το βραβευμένο συγγραφέα Βασίλη Αλεξάκη για ένα σεμινάριο δημιουργικής γραφής που θα διεξαχθεί από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου εώς την Κυριακή 16 Ιουνίου.

Στόχος της δημιουργικής γραφής είναι η απελευθέρωση της φαντασίας του συντάκτη.Προς αυτήν την κατεύθυνση,ο Βασίλης Αλεξάκης χρησιμοποιεί τις ασκήσεις που επινοήθηκαν από την ομάδα OULIPO(Εργαστήρι Δυνητικής Λογοτεχνίας) στο Παρίσι και από τη σχετική εκπομπή του Τρίτου Προγράμματος της γαλλικής ραδιοφωνίας,στην οποία συμμετείχε ο ίδιος επί 15 χρόνια.Το σύστημα αυτό επιβάλλει κανόνες στους γράφοντες(όπως η υποχρεωτική αναφορά σε κάποιες λέξεις ,διαλεγμένες στην τύχη),κανόνες που,αν και φαινομενικά καθιστούν πιο δύσκολο το παιχνίδι της γραφής,στην πραγαμτικότητα το διευρύνουν,του δίνουν αναπάντεχες κατευθύνσεις και λειτουργούν σαν ερεθίσματα.

"Η λογοτεχνία  είναι ένα παιχνίδι για μεγάλα παιδιά" συνηθίζει να λέει ο Αλεξάκης.

Διάρκεια του σεμιναρίου: 7 μέρες

Ώρες Διεξαγωγής: Από τις 20:00 μέχρι τις 23:00

Ημερομηνίες: 10,11,12,13,14,15,16 Ιουνίου 2013

Αιτήσεις στο: info@polychorosket.gr


Κόστος συμμετοχής: 150€ (περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων)

Πρόσβαση στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεόρασεων:

Λεωφορεία(Στάση Καλλιφρονά): 054,608,622,Α8,Β8

Τρόλεϊ(Στάση Καλλιφρονά): 3,5,11,13,14

Τρόλεϊ(Στάση Πλατεία Κυψέλης): 2,4

ΗΣΑΠ στάσεις: Άγιος Νικόλαος (10 λεπτά με τα πόδια)

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Πολυχώρος Κέντρου Ελέγχου Τηλεόρασεων

Κύπρου 91Α και Σικίνου 35Α
11364 Κυψέλη, Αθήνα

Τηλέφωνο: 2130040496

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://polychorosket.gr/