"Τραγούδια μου, Εσείς!"

Μαρούλα Κασκαβέλη Μαρούλα Κασκαβέλη

Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις», συνεχίζοντας τις μουσικές του εκδηλώσεις, φιλοξενεί τη Μαρούλα Κασκαβέλη, σε μια βραδιά αφιερωμένη στο έντεχνο και καλό λαϊκό τραγούδι, το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 στις 22:00, συντροφιά με τον Βασίλη Χατζηλούκα στην κιθάρα και τον Γιώργο Ίτσα στο πιάνο.

Μια βραδιά αφιερωμένη στον καθέναν από μας ξεχωριστά, με ορίζοντα ανοιχτό για να ονειρευτεί, να ερωτευτεί, να εμπνευστεί, και να μοιραστεί στίχους και μελωδίες τραγουδιών που αγαπήσαμε και αγαπάμε ακόμα. Ραντεβού λοιπόν, το Σάββατο στις 18 Οκτώβρη, στις 10 το βράδυ για να ξεχαστούμε και να θυμηθούμε, να τραγουδήσουμε, να τσουγκρίσουμε στην υγειά μας, να σιγοψιθυρίσουμε αντάμα. Εμείς θα είμαστε σίγουρα εκεί. Σας περιμένουμε!

Συντελεστές:

  • Μαρούλα Κασκαβέλη: Τραγούδι
  • Βασίλης Χατζηλούκας: Κιθάρα
  • Γιώργος Ίτσας: Πιάνο

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
Έντεχνη & Λαϊκή Μουσική
"Τραγούδια μου, Εσείς!"
Μαρούλα Κασκαβέλη

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014, ώρα 22:00
Γενική Είσοδος: 8€

Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις»
Λέσβου 15 & Πόρου Κυψέλη 112 56, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 86 13 739 | E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.dieleusis.gr

Κρατήσεις θέσεων
Παρακαλούμε, λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή τηλεφωνικά στο 210 8613739.
*Ο χώρος κλιματίζεται
*Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με σκοπό την προώθηση των Τεχνών, του Ανθρωπισμού και του Εθελοντισμού.