«Ασύμβατο Έαρ», Γιώργος Θεοδωρακάκος

Γιώργος Θεοδωρακάκος Γιώργος Θεοδωρακάκος

«Ασύμβατο Έαρ». Ο Γιώργος Θεοδωρακάκος την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 στις 21:30 στον Πολυχώρο Πολιτισμού «διέλευσις».

Ο τροβαδούρος, κιθαρίστας και κοντραμπασίστας Γιώργος Θεοδωρακάκος, γνωστός από τις συνεργασίες του με την Ορχήστρα Των Χρωμάτων και τα μουσικά συγκροτήματα Encardia, Novitango κ.α., τώρα σε ένα εκπληκτικό Rock πρόγραμμα, με κλασικά rock κομμάτια και μπαλάντες, δοσμένο με θεατρικότητα και πολλή ενέργεια.
Πρωτότυπες unplugged διασκευές των Tracy Chapman, David Bowie,Rory Gallagher, Scorpions, Syd Barrett, Jimmy Hendrix κ.α.

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Πληροφορίες
«Ασύμβατο Έαρ»
Γιώργος Θεοδωρακάκος

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014, ώρα 21:30
Είσοδος: 10€ | φοιτητές, άνεργοι του ΟΑΕΔ και άτομα άνω των 65 ετών 7€
Διάρκεια: περίπου μιάμιση ώρα

Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις»
Λέσβου 15 & Πόρου Κυψέλη 112 56, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 86 13 739210 86 13 739 | E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.dieleusis.gr
Κρατήσεις θέσεων
Παρακαλούμε, λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή τηλεφωνικά στο 210 8613739.
*Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με σκοπό την προώθηση των Τεχνών, του Ανθρωπισμού και του Εθελοντισμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Pink Martini Lady Gaga's artRAVE: the Artpop Ball »