H Oticons Orchestra θα είναι Pandou στις 20 Δεκεμβρίου!

Η Oticons Orchestra στις 20 Δεκεμβρίου 2009 επανέρχεται στην μουσική σκηνή του Πολυχώρου Pandou στου Ψυρρή.

Μετά το επιτυχημένο live ντεμπουταρισμά τους στον ίδιο χώρο στα πλαίσια του Φεστιβάλ Art4All, που οργάνωσε το Artspot.gr, η Oticons Orchestra θα επανεμφανιστεί σε άλλη μία συναυλία με ορχηστρικά κομμάτια αλλά και τραγούδια από τον κινηματογράφο.

Και σε αυτό το live η Oticons Orchestra θα παίξει, μεταξύ άλλων, μουσικές των Philip Glass, Wim Mertens, Michael Nyman, Clint Mansell, Yann Tiersen, Danny Elfman κ.α. όπως και αρκετές δικές τους συνθέσεις, τόσο ορχηστρικές όσο και τραγουδιών. Επίσης θα εκτελεστούν ξανά κομμάτια για τέσσερα χέρια σε πιάνο και θα ακουστούν τα γνωστά θέματα των ταινιών Batman, The Fountain, Requiem for a Dream, Goodbye Lenin κ.α.

Το σχήμα αυτής της συναυλίας συνθέτουν οι:

Βιολί - Δημήτρης Κουζής

Τσέλο - Σταύρος Παργινός

Τρομπέτα - Don Fustenberg

Κιθάρα, Φωνή - Βασίλης Αθανασιάδης

Πιάνο - Κώστας Κακούρης, Θοδωρής Ρεγκλής

 

Η Oticons Orchestra δημιουργήθηκε για να αποτελέσει ένα εύπλαστο, εξελίξιμο και ποιοτικό μουσικό σχήμα που θα προωθεί την καλή ορχηστρική και κινηματογραφική μουσική σε κάθε της ζωντανή εμφάνιση είτε αυτό γίνεται μόνο από δύο πιανίστες είτε από ένα πλήρες σχήμα εγχόρδων.

Σκοπός της ορχήστρας είναι κάθε της συναυλία να είναι και διαφοροποιημένη από την προηγούμενη, τόσο από απόψεως μουσικού σχήματος όσο και του προγράμματος που θα παρουσιάζει, αλλά ταυτόχρονα να είναι πάντα πιστή στο σκοπό για τον οποίο και δημιουργήθηκε. Δηλαδή να εκτελεί ορχηστρικά κομμάτια αλλά και τραγούδια από τον κινηματογράφο, που μέχρι σήμερα δεν είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε ζωντανά.

 

Info:

Πολυχώρος Pandou Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή, Αθήνα.

Τηλ. Επικοινωνίας: 210-3314601-02

http://www.pandou.gr

Έναρξη Live: 22:00μ.μ Μουσική Σκηνή Πολυχώρου Pandou

Είσοδος: 12 ευρώ με ποτό

Στοιχεία Επικοινωνίας OTICONS Orchestra: Χριστόπουλος Γιώργος

Τηλ. 69 77 77 69 52, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.