Myrό Vitrina: Εγκαίνια εγκατάσταση της Καληάνθης Βογδοπούλου

Η Myrό Gallery έχει την χαρά να φιλοξενεί την εικαστική εγκατάσταση με τίτλο “Παράλληλη ανυπαρξία” της Καληάνθης Βογδοπούλου, στον χώρο της Βιτρίνας της, και να σας προσκαλέσει στα εγκαίνια της τα οποία θα λάβουν χώρα παρουσία της καλλιτέχνιδος, την Πέμπτη 11 Μαΐου στις οκτώ το βράδυ (20.00).

“Μια διαφορετική οπτική, μια διαφορετική προσέγγιση. Πως θα έμοιαζε ένας παράλληλος κόσμος,μια παράλληλη πραγματικότητα όταν η σκέψη μπορεί να διατυπώσει μόνο κάτι γνώριμο;Μία στιγμή θα μπορούσε να είναι ένα κλάσμα του δευτερολέπτου και μία υποτιθέμενη αιωνιότητα σε μια θεωρία, μα πάντα νεκρή. Δίχως χρόνο δίχως υπόσταση, στηριζόμενη στο κενό. Εκεί πουόλα είναι γαλήνια, ακίνητα, να αμφιταλαντεύονται σε υπαρκτά και ανύπαρκτα, τοποθετημένα στον δικό τους μη επαληθευμένο χωροχρόνο της δικής τους υπόστασης. Μνήμες που έχουν παγώσει,αδύναμες, ανολοκλήρωτες μα ολογραμματικές να επιπλέουν σε μια προσωπική νοσταλγικότητα που ίσως ξεθωριάσει, που ίσως να έχει πεθάνει πριν καν γεννηθεί”, επισημαίνει σε καλλιτεχνική δήλωση που συνοδεύει την σειρά η κα. Βογδοπούλου.

Σύντομο Βιογραφικό

Η Καληάνθη Βογδοπούλου γεννήθηκε το 1993 στα Πετρανά Κοζάνης. Είναι Χαράκτρια, και προπτυχιακή φοιτήτρια στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Από το 2013 είναι μέλος στην εικαστική ομάδα δράσης ΕΝ-ΦΛΩ. Έχει δείξει έργα της σε ομαδικές και εκθέσεις και projects. Έργα της ανήκουν σε ιδιωτικές συλλογές.

Η έκθεση θα διαρκέσει από 11 Μαΐου μέχρι και τις 10 Ιουνίου 2017. Η Myro Gallery θα είναι ανοικτή για το κοινό Πέμπτη, Παρασκευή 11.00 – 14.00 & 17.00 – 21.00, και Σάββατο 11.00 – 15.00 στην διάρκεια της έκθεσης. Η είσοδος είναι ελεύθερη.