Γκαλερί Myrό : “Ο άνθρωπος στις πόλεις”

Έκθεση με τίτλο "Ο άνθρωπος στις πόλεις" θα παρουσιάσει στο φιλότεχνο κοινό της Θεσσαλονίκης η γκαλερί Myrό τον Δεκέμβριο. Η έκθεση, την οποία επιμελείται ο Πάρης Καπράλος, και η οποία θα διαρκέσει από τις 15 Δεκεμβρίου 2011 μέχρι τις 21 Ιανουαρίου 2012 θα διερευνά τα συναισθήματα εγκλωβισμού και τις τάσεις φυγής, είτε φυσικής, είτε στο φαντασιακό, ως αποτέλεσμα της σχέσης του ανθρώπου με τις σύγχρονες μητροπόλεις, και θα φιλοξενήσει ζωγραφική, σχέδιο και χαρακτική με έμφαση στη μορφή και υπερρεαλιστικές τάσεις, καθώς επίσης γλυπτά, επιτοίχιες εγκαταστάσεις και μια ένθετη ενότητα με αφαιρετική ζωγραφική.


Στην έκθεση θα συμμετέχουν με έργα τους οι εικαστικοί: Χρήστος Αλαβέρας, Λεωνίδας Γιαννακόπουλος, Γιάννης Ρουμπάνης, Σταυρούλα Παπαδάκη, Γεώργιος Παναγιώτης Καβούνης, Κυριακή Φωτιάδου, Ελένη Τσιρή, Χριστόφορος Κατσαδιώτης, Αμαλία Ζογλοπίτου, Αργύρης Σαρασλανίδης (SER), Κατερίνα Τσίτσελα, Μαρίνα Προβατίδου, Ελένη Πίττα - Γρηγοριάδη, Νίκος Βαβάτσης, Ελένη Καλφάκη, Ξυλοβάτης.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα λάβουν χώρα στις 15 Δεκεμβρίου στις 20.00, ενώ στη διάρκεια της έκθεσης προγραμματίζεται μια σειρά από ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.

ergo  0032Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα της γκαλερί που βρίσκεται στην διεύθυνση www.myro.gr.

Σχετικά με τη γκαλερί Myrό
Ο χώρος ξεκίνησε τη λειτουργία της την Άνοιξη του 2010, δίνοντας ένα ξεχωριστό στίγμα στα καλλιτεχνικά πράγματα της Θεσσαλονίκης -αρχικά μέσα από το project "Container"- και συνέχισε ως γκαλερί Myrό, φέρνοντας κοντά τους ανθρώπους που αποφάσισαν να συμβάλλουν στην ανανέωση της σκηνής των Τεχνών στη πόλη. Περισσότερες πληροφορίες για τη γκαλερί, τις δραστηριότητες της, αλλά και στοιχεία επικοινωνίας μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα http://www.myro.gr.

DSC06489
Φωτογραφίες έργων:



Myrό Gallery
Νικηφόρου Φωκά 8, Κέντρο (περιοχή Λ. Πύργου)
ΤΚ. 54621, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 269187
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web: www.myro.gr