«Γύμνια» του Δημοσθένη Γαλλή

Ο Άνθρωπος απογυμνώνεται από τις όποιες κοινωνικές του προσωπίδες, προσχηματικές και/ή συμβατικές του συμπεριφορές, αφού πετά το Ρούχο που τον εγκλωβίζει, συνειδητά ή ασυνείδητα, σε μια κοινωνική "ταυτότητα".
Ρούχο είναι η ίδια του η Σάρκα που αναδύει στους πόρους της τον αρχέγονο εσωτερικό μας πυρήνα- υπεύθυνο για τον τρόπο που σκεφτόμαστε, αντιλαμβανόμαστε, αισθανόμαστε και επι-κοινωνούμε με το περιβάλλον μας.

Η Γύμνια μάς οδηγεί σε όλη τη διαδρομή της Ζωής μας. Είναι το μόνο "περιουσιακό" μας στοιχείο. Μάταια προσπαθούμε να την ντύσουμε με μανδύες.

 gallhs

Το Σώμα μας είναι ο μόνος προσωπικός και αληθινός καμβάς, που πάνω του "κεντάμε" Συναισθήματα και Αξίες- πραγματικός καθρέπτης των σκέψεων μας και των συνεπαγόμενων συμπεριφορών και επιλογών μας. Εν τέλει είναι οι προσωπικές μας Ιστορίες Γύμνιας...

Πληροφορίες
«Γύμνια»
του Δημοσθένη Γαλλή
ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Αγγέλων Βήμα
Τόπος Συνάντησης Ανατολής-Δύσης Α.Μ.Κ.Ε. ,
Σατωβριάνδου 36 (Μετρό Ομόνοια) τκ 104 31 Αθήνα,
Τηλ 210 5242211/ 13 Fax 210 5242212
e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.aggelonvima.gr

Διάρκεια έκθεσης: 10 Νοεμβρίου – 11 Δεκεμβρίου
Εγκαίνια: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011, ώρα: 20.00
Προβολή, Επικοινωνία, Δημόσιες Σχέσεις: Σοφία Καραγιάννη (6946 342815, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Damien Hirst. New Religion SEEAR playground »