«Οργισμένα Νιάτα»

Οργισμένα Νιάτα Οργισμένα Νιάτα

Οι Θεατρίνων Θεατές παρουσιάζουν το έργο «ΟΡΓΙΣΜΕΝΑ ΝΙΑΤΑ» του Τζον Όσμπορν στο Studio Κυψέλης, σε μετάφραση Ελευθερίας Περράκη και σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού. Από το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 και κάθε Σάββατο, Δευτέρα και Τρίτη.

Τα «ΟΡΓΙΣΜΕΝΑ ΝΙΑΤΑ», ένα από τα σημαντικότερα και πολυπαιγμένα - πάντα με μεγάλη επιτυχία έργα του Τζον Όσμπορν, επανακάμπτουν στη σημερινή σύγχρονη πραγματικότητα με υπότιτλο τον αυθεντικό τους τίτλο, "Κοίτα την οργή στα μάτια". Ο σκηνοθέτης αναζητά και μας καθρεφτίζει σκηνικά, εφιαλτικές ταυτίσεις με την εποχή μας και την κοινωνική και οικονομική διεθνή κρίση που μαστίζει τους νέους στερώντας τους τη δύναμη και τη δυνατότητα να ζήσουν όλα όσα θέλουν, όχι όμως και την ελπίδα.

Παλιοί και νέοι συνεργάτες των Θεατρίνων Θεατές υπογράφουν την παραγωγή και μια πρωτότυπη εκτέλεση, που φιλοδοξεί να παρασύρει. Άλλωστε είναι γνωστή η εμμονή του σκηνοθέτη στον επαναπροσδιορισμό κειμένων και στην επανδραστηριοποίηση τους, μέσα από μια πιο σύγχρονη αισθητική καλλιτεχνική ματιά.

ΠΑΙΖΟΥΝ :
Μαριάννα Τόλη, Στέφανος Κακαβούλης, Κουνδουράκη Γιώτα, Φίλιππος Κωνσταντίνος, Αντώνης Τρικαμηνας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :

  • Μετάφραση : ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΕΡΡΑΚΗ
  • Σκηνοθεσία – σχεδιασμός φώτων : ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΒΑΝΟΣ
  • Μουσική επιλογή – επιμέλεια κοστουμιών : ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΛΗ
  • Σκηνικά : ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
  • Σύμβουλος δραματολόγος : ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΕΡΒΑΣ
  • Φωτογραφίες : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΛΜΑΛΗΣ
  • Κινηματογράφηση : ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ

10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΑΤΡΙΝΩΝ ΘΕΑΤΕΣ

Οι Θεατρίνων Θεατές, η ομάδα που ίδρυσε ο Γιώργος Λιβανός, γιορτάζουν φέτος τα δέκα χρόνια της παρουσίας τους στα θεατρικά δρώμενα, με μια σειρά από ενδιαφέρουσες επιλογές.
Το περίφημο Leonardo's Ring του Rick Elice, συλλέγει εγκωμιαστικές κριτικές και παίζεται sold out στο Studio Κυψέλης. Παράλληλα στο ίδιο θέατρο ετοιμάζονται δύο μεγάλες παραγωγές. Η πρώτη, τα «ΟΡΓΙΣΜΕΝΑ ΝΙΑΤΑ», όπου η Μαριάννα Τόλη ξανασυνεργάζεται με το Γιώργο Λιβανό, μετά τη Ρωμαϊκή Άνοιξη της Κας Στόουν και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και η δεύτερη το «ΚΑΒΑΦΗΣ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ» με τον Γιώργο Χριστοδούλου.

Συνεργασίες πρωτότυπες και δυναμικές, κόντρα στην τάση παραίτησης, που επικρατεί στα θεατρικά πράγματα!

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
«ΟΡΓΙΣΜΕΝΑ ΝΙΑΤΑ»
του Τζον Όσμπορν

Από το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 και κάθε Σάββατο, Δευτέρα και Τρίτη.
ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:
ΣΑΒΒΑΤΟ 19:00
ΔΕΥΤΕΡΑ 21:30
ΤΡΙΤΗ 21:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
Γενική είσοδος : 12 ευρώ
Μειωμένο : 10 ευρώ (ισχύει για φοιτητές, ανέργους, συνταξιούχους)
ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 1 ώρα και 50 λεπτά χωρίς διάλειμμα

Studio Κυψελης
Σπετσοπούλας 9 &Κυψέλης
Τηλ: 210 8819 571

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « «Καβάφης Επέστρεφε» «Μπουλούκια Θεατρίνοι» »