«Η σημασία να είναι κανείς σοβαρός» του Όσκαρ Ουάιλντ

Μια μοντέρνα παράσταση, μια κωμωδία ερωτική, τρυφερή και ευαίσθητη

Μια εντυπωσιακή πολυδάπανη παραγωγή

που ανεβαίνει με μοντέρνα διασκευή

και με την αισθητική μιας ασπρόμαυρης ταινίας!

Θερινή πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας κάνει την Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010 στις 9:00 μ.μ. η παράσταση «Η σημασία να είναι κανείς σοβαρός» του Όσκαρ Ουάιλντ από την Ομάδα «Θεατρίνων Θεατές».

Μια παράσταση που αγαπήθηκε πολύ τον θεατρικό χειμώνα που μας πέρασε και αποτέλεσε τη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία μικρού θεάτρου. Η παράσταση έχει στις αποσκευές της διθυραμβικές κριτικές και χαρακτηρίστηκε υπόδειγμα για το πως πρέπει να ανεβαίνει ο Ουάιλντ στις μέρες μας.

Η υπέροχη κωμωδία του Όσκαρ Ουάιλντ "Η σημασία να είναι κανείς σοβαρός" παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού, μετάφραση Μαίρης Μιχαλάτου - Γιώργου Λιβανού.

_2_copyΣύμβουλος και στίχοι: Μαριάννα Τόλη

Σκηνικά - Κοστούμια Δέσποινα Βολίδη

Μουσική Johannes Mueller

Φωτισμοί Σοκόλ Τομτσίνι

Χορογραφία Σίμων Πάτροκλος.

Πρωταγωνιστές (αλφαβητικά):

Καίτη Ιμπροχώρη, Στέφανος Κακαβούλης, Ιορδάνης Καλέσης, Ισμήνη Καλέση, Χρήστος Λιακόπουλος, Γιώργος Μάζης, Μιλένα Παρθενίου και Τέτη Σχοινάκη.

Μια υπέροχη ρομαντική κωμωδία, τοιχογραφία εποχής με πολύ γέλιο και με πολύ γοητευτικό θέμα.

_3_copyΠλοκή:

Ο Έρνεστ είναι γυμνός όπως ο μέσος άνθρωπος σήμερα μπρος στις ανθρώπινες αντιξοότητες. Ένα ερωτικό παιχνίδι διεκδίκησης, με αφορμή την αναζήτηση του ανθρώπου για την ουσιαστική του ταυτότητα, και την προσπάθεια να ?διπλώσουμε? για να μην πορευόμαστε μόνοι. Μια εντυπωσιακή πολυδάπανη παραγωγή που ανεβαίνει με μοντέρνα διασκευή και με την αισθητική μιας ασπρόμαυρης ταινίας!

Μετά από το Φεστιβάλ Πέτρας, το φετινό καλοκαίρι ακολουθούν παραστάσεις στο Πυθαγόρειο της Σάμου, στο Ξυλόκαστρο, στο Δήμο της Αθήνας (Αττικό Άλσος), στο Δήμο Κρυονερίου, κ.α.

Η ομάδα «ΘΕΑΤΡΙΝΩΝ ΘΕΑΤΕΣ», που απασχολεί τα τελευταία έξι χρόνια κοινό και κριτικούς με τις παραστάσεις της, ακολουθώντας σταθερή πορεία από μικρά θεατράκια το χειμώνα στα μεγαλύτερα φεστιβάλ τα καλοκαίρια, απέκτησε φέτος το δικό της χώρο στην καρδιά της Αθήνας στην Κυψέλη το "Studio KYΨΕΛΗΣ" και μας περιμένουν κάθε χειμώνα.

Πληροφορίες:

Παράσταση: Πέμπτη 22 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ

Διάρκεια: 120΄ με διάλειμμα

Τιμή εισιτηρίου: 17,00 ?

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

original site: www.myspace.com/theatrinwn_theates

Επικοινωνία: Καλλιόπη Παπαδά, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.