Φεστιβάλ Ρώσικου Κινηματογράφου 2016

Η New Star και το ΑΛΚΥΟΝΙΣ new star art cinema, σας προσκαλούν από 23 έως 27 Απριλίου στο Ρώσικο Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Η έναρξη του Φεστιβάλ θα γίνει στις 23/4 στις 18:00 στο ΑΛΚΥΟΝΙΣ new star art cinema με μουσικοχορευτική παράσταση από την χορευτική ομάδα: «Berezka» και την Halina Hart. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προβολές 7 ταινιών από τη Ρωσία, ταινίες Κινουμένων σχεδίων και πλαισιώνεται από συζητήσεις με τους συντελεστές των ταινιών οι οποίοι ταξιδεύουν από διαφορετικά σημεία του κόσμου για να παρευρεθούν στις προβολές. Κοντά μας θα βρίσκονται οι σκηνοθέτες: Αλεξάντερ Σοκούροφ, Βλαντιμήρ Χοτινένκο, οι ηθοποιοί: Ρόζα Χάϊρούλλινα, Ελισαβέτα Αρμάσοβα, Ναταλία Βάρλεϊ, Άννα Γιουγκάνοβα, Μαξίμ Κολοσόβ, ο τραγουδιστής Γργηγόριος Γκλάντκοφ, η τηλεπαρουσιάστρια Αγγελίνα Βοβκ και ο γραμματέας της Ένωσης κινηματογράφου, Σεργκέι Νοβοζίλοφ.

Έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε ότι στο Φεστιβάλ, και συγκεκριμένα στις 25/4, θα παρευρεθεί ο σπουδαίος Ρώσος δημιουργός, Αλεξάντερ Σοκούροφ, ο οποίος θα παραθέσει master class στο Αλκυονίς New Star art cinema και θα είναι παρών στην προβολή της ταινίας «Αλεξάνδρα» την ίδια μέρα.

Όλοι οι συντελεστές των ταινιών που θα παρευρίσκονται στις προβολές, είναι διαθέσιμοι για συνεντεύξεις. Επικοινωνήστε στο 210-8220008 για πληροφορίες.

 

Η New Star και το ΑΛΚΥΟΝΙΣ new star art cinema έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία να είναι δωρεάν όλες οι εκδηλώσεις, προβολές και το master class του Αλεξάντερ Σοκούροφ ώστε να είναι εφικτό να παρακολουθήσουν όλοι σημαντικές ταινίες από τη Ρωσία.

Η χωρητικότητα για κάθε προβολή είναι 330 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

  • Κράτηση θέσης στο 210-8220008 και στα emails: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.