Η Ημέρα των Νεκρών / Dia de los Muertos στη Στέγη Προφορικότητας και Παράδοσης Μυθολόγιο

Φέτος η Στέγη Προφορικότητας και Παράδοσης γιορτάζει την Ημέρα των Νεκρών / Dia de los Muertos σε συνεργασία με το Κέντρο Ισπανικής, Πορτογαλικής και Καταλανικής Γλώσσας Abanico και το Caffe Montalbano Gusto di Sicilia το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 με Ολονυχτία Αφήγησης και Διανυκτέρευση στο Μυθολόγιο.

Στη Στέγη Προφορικότητας και Παράδοσης Μυθολόγιο θα γίνει ολονυχτία αφήγησης με διανυκτέρευση. Οι θεατές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν πρέπει να πάνε με τους υπνόσακους και τα στρωματάκια τους ώστε να διανυκτερεύσουν στον φιλόξενο χώρο της Στέγης, ακούγοντας ιστορίες παραδοσιακές, μυθικές, επικές, επινοημένες ή και πραγματικές, που θα επιλέξουν και θα αφηγηθούν οι Μυθολόγοι ειδικά για την Ημέρα των Νεκρών... Μέχρι να τους πάρει ο ύπνος.

Το πρωί έχει καφεδάκι, πρωινό γεύμα και ιστορίες για καλημέρα! Στην εκδήλωση συμπεριλαμβάνεται η αφήγηση των Μυθολόγων στο βωμό του Abanico και η συμμετοχή στη φιέστα που θα ακολουθήσει. Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες είναι απαραίτητη η κράτηση.

Κρατήσεις/εκδήλωση ενδιαφέροντος: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα τηλέφωνα 6974598242 (Μάνια Μαράτου), 6980803428 (Σύλβια Βενιζελέα).

Το πρόγραμμα

Σάββατο 31/10

19:00-19:45: προσυγκέντρωση στο Μυθολόγιο με τους υπνόσακους
20:00 – 23:00: συμμετοχή στο κοινό πρόγραμμα - αφηγήσεις γύρω από το βωμό του Abanico, φιέστα στο Montalbano με παραδοσιακά εδέσματα, ποτό και χορό
23:30: έναρξη αφηγήσεων στον χώρο του Μυθολογίου (λήξη μόλις έρθει ο ύπνος...)

Κυριακή 01/11: ξύπνημα με καφέ, τσάι, ελαφρύ πρωινό και αφηγήσεις για καλημέρα.

Κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ / άτομο

Στην τιμή περιλαμβάνονται: Διανυκτέρευση με αφηγήσεις στο Μυθολόγιο, επίσκεψη στον παραδοσιακό βωμό του Abanico, παρακολούθηση των εκεί αφηγήσεων (20:00-20:45), σημαντική έκπτωση στα παραδοσιακά εδέσματα και τα ποτά της γιορτής στο Caffe Montalbano (προαιρετική η όποια κατανάλωση) και το ελαφρύ πρωινό γεύμα της Κυριακής στο Μυθολόγιο.

Πληροφορίες

  • https://mythologion.wordpress.com
  • ΚοινΣΕπ Στέγη Προφορικότητας και Παράδοσης (Στέ.Π.Πα.) "Μυθολόγιο"
  • Πλατεία Καρύτση 5, 10562, Αθήνα , Τηλ. +30 6974598242