5o En'Oresi festival στο Καρπενήσι

Το «En 'Oresi» festival θα διεξαχθεί φέτος στις 7, 8 και 9 Αυγούστου 2015 στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου.

Πλέον μετρά 5 επιτυχημένα χρόνια ζωής αφού ήδη από το ξεκίνημά του, το 2011, έγινε θεσμός στα συναυλιακά δρώμενα της Στερεάς Ελλάδας. Το Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου όντας ένα από τα πιο σύγχρονα στάδια της Ευρώπης μπορεί να στεγάσει με τις υποδομές του στο καταπράσινο ελατόδασος του, ένα μοναδικό φεστιβάλ με ορεινό χαρακτήρα που γίνεται η ιδανική απόδραση για τις αυγουστιάτικες νύχτες.

Γι’ ακόμη μία χρονιά λοιπόν, σημαντικοί καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής σκηνής ανεβαίνουν στην σκηνή του En 'Oresi και ετοιμάζονται να προσφέρουν τρεις αξέχαστες βραδιές.

Πρόγραμμα:

  • 7 Αυγούστου - Αλκίνοος Ιωαννίδης – Παύλος Παυλίδης.
  • 8 Αυγούστου - Βασίλης Παπακωνσταντίνου – Χρήστος Θηβαίος – Παντελής Θαλασσινός – Τάκης & Άννα Μπουρμά.
  • 9 Αυγούστου - Θανάσης Παπακωνσταντίνου – Ματούλα Ζαμάνη – Μελίνα Κανά – Πέτρος Μάλαμας.

Με τον Αύγουστο λοιπόν να έχει μπει πλέον για τα καλά, το En ‘Oresi αποτελεί την πλέον εναλλακτική λύση για διασκέδαση υπό τους ήχους καλής μουσικής και με φόντο την καταπράσινη φύση του Καρπενησίου και γίνεται ο απόλυτος φεστιβαλικός προορισμός για τους Στερεοελλαδίτες και όχι μόνο.

Φυσικά, συνεχίζοντας την παράδοση, στους κατόχους τριήμερου εισιτηρίου δίνεται η δυνατότητα για δωρεάν camping και parking από την Παρασκευή 6 Αυγούστου μέχρι και το τέλος του φεστιβάλ.

Πληροφορίες

  1. Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 12 ευρώ , Ταμείο: 15 ευρώ
  2. Τα εισιτήρια του 3ημέρου κοστίζουν 30 ευρώ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΔΩΡΕΑΝ camping & parking)
  3. Προπώληση: Η προπώληση ξεκινά την Τρίτη 16 Ιουνίου (Αθήνα: Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.: 210 3608366 / Καρπενήσι: ALKYONI TRAVEL AGENCY, Ζηνοπούλου 32, τηλ.22370 22822, 697 20 58 064 / KARPENISSI TOURS, Ζηνοπούλου 1, τηλ. 22370 21522
  4. Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr
  5. Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου