TEDx Athens στις 15 Νοεμβρίου από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνων του Ιδρύματος Ωνάση

Το TEDxAthens επιστρέφει στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του ιδρύματος Ωνάση στις 15 Νοεμβρίου, με ομιλητές από διάφορους χώρους που θα μοιραστούν μαζί μας τις ξεχωριστές τους ιστορίες και θα μας βοηθήσουν να βγάλουμε τα δικά μας «Συμπεράσματα/Conclusions», δίνοντας το έναυσμα για μια νέα αρχή, απαλλαγμένη από τις προκταλήψειςκαι τα λάθη του παρελθόντο,και γεμάτη αισιοδοξία για το μέλλον.

Ζούμε σε μια εποχή κατά την οποία η αντίληψή μας για τον κόσμο επαναπροσδιορίζεται και οι πράξεις μας, μικρές ή μεγάλες, είναι αυτές που θα καθορίσουν τη μελλοντική πορεία... Οι αποφάσεις που παίρνουμε σήμερα, κρίνουν αυτό που θα ζήσουμε αύριο...

 Είναι τώρα η στιγμή που ο καθένας από εμάς πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω και να σκεφτεί τι έχει πράξει έως τώρα. Να σκεφτεί τους δρόμους που διάλεξε, τις αποφάσεις που πήρε, τα λάθη που πιθανώς έκανε, τις καλές και τις κακές στιγμές, όλα όσα οδήγησαν στο σήμερα και χαράζουν νοητά το αύριο. Ήρθε η ώρα να βγάλει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα, να εκτιμήσει τη μέχρι τώρα πορεία και με νέα, απτά δεδομένα να προσδιορίσει και να σχεδιάσει τους δρόμους του αύριο, να δώσει λύσεις και ελπίδα για το μέλλον.

Οι ομιλητές που θα μας εμπνεύσουν αυτή τη φορά με τις ιστορίες τους είναι οι εξής:
Max Kriegleder, Gravity Scetch Team, Τίτος Πατρίκιος, Dean Johnson, Φώτης Κατσικάρης, Julian Treasure, Kate Raworth, Luke Harding,Don Levy, Maysoon Zayid, Faraz Warsi, Αθηνά Κρητικού, Ahmed M.Moavia, Ανδρέας Πολυζογόπουλος, Έλενα και Φένια Τσικιτίκου

ΠΟΤΕ:

15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΠΟΥ:

Κεντρική Σκηνή & Μικρή Σκηνή

Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (www.sgt.gr)

Λεωφόρος Συγγρού 107-109, Αθήνα 11745

E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.