Η Τελετή Βράβευσης των νικητών του διαγωνισμού διηγήματος «ΛόγωΤέχνης»

Η Τελετή Βράβευσης των νικητών του διαγωνισμού διηγήματος «ΛόγωΤέχνης» που διοργανώνει η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία πολιτισμού ArtSpot, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 Απριλίου 2014 και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Την κριτική επιτροπή αποτελούν οι καταξιωμένοι συγγραφείς Μάνος Ελευθερίου, Κώστας Κατσουλάρης, Αμάντα Μιχαλοπούλου, Σώτη Τριανταφύλλου, η υπεύθυνη ελληνικής πεζογραφίας Εκδόσεων Μεταίχμιο Ελένη Μπούρα, και ο συγγραφέας και εκπρόσωπος του φορέα διοργάνωσης ArtSpot Γιάννης Φαρσάρης.

board

Την τελετή απονομής των βραβείων θα παρουσιάσει ο σκηνοθέτης Κώστας Κινής και την εκδήλωση θα ανοίξουν με τον χαιρετισμό τους οι ιδρυτές της ArtSpot, Ανδριανή Αμπάβη και Γιώργος Δρακάκης.

Στο δεύτερο μέρος θα πραγματοποιηθεί η Απονομή Βραβείων και Επαίνων στους 6 νικητές του διαγωνισμού διηγήματος και η ανακοίνωση των 34 διακριθέντων, τα διηγήματα των οποίων θα εκδοθούν σε βιβλίο από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο.

Τα 3 πρώτα νικητήρια διηγήματα θα τα αφηγηθούν οι ηθοποιοί: Μυρτώ Αλικάκη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και Χρήστος Σιμαρδάνης.

actors

Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης ανέλαβε το νέο τμήμα 'μουσικού θεάτρου' και η Ορχήστρα του, της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1960.
Την "μουσικοθεατρική" αυτή ομάδα, που θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση με την οπερέτα «Απάχηδες των Αθηνών» του Νίκου Χατζηαποστόλου, αποτελούν νέοι επαγγελματίες καλλιτέχνες υπό την καθοδήγηση των κκ Γιώργου Ρεμούνδου, που σκηνοθετεί και την παράσταση της οπερέτας, του σκηνοθέτη Κώστα Κινή (που επιμελείται και την παρουσίαση της απονομής των βραβείων «λογωτέχνης») και του μαέστρου και συνθέτη Κώστα Δρακάκη.

Θα ακουστούν τραγούδια σε στίχους του Κώστα Καβάφη –ειδικά για την βραδιά- των Αθανασίου Σίμογλου και Κώστα Δρακάκη.
Τραγουδούν –αλφαβητικά- οι κκ Λύδια Βαφειάδη, Μαρία Κατσούρα, Εύα Μιχελιδάκη και Εβίτα Πετράκη.
Με την Ορχήστρα παίζουν οι: Έφη Χριστοδούλου (Concertino), Μαρία Νεοφυτίδου (πιάνο), Ηλίας Σδούκος (Violi), Παναγιώτης Αράπογλου (Viola), Γιάννης Παυλίδης (Cello), Όσβαλντ Αμιράλης (C/Basso), Σέργιος Γιώτης (Flute), Πασχάλης Πλησής (Oboe),Νίκος Μπάνος (Clarinet) και Δημήτρης Βαρζαμπετιάν (Drums).
Ενορχήστρωση και διεύθυνση: Κώστας Δρακάκης.

dtp-esw

Πληροφορίες:
Χώρος: Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Ηρώων Πολυτεχνείου 32, τ.κ. 185 35, Πειραιάς.
Ημερομηνία Εκδήλωσης: Δευτέρα 28 Απριλίου 2014
Ώρα Έναρξης: 19.30
Είσοδος: Ελεύθερη και αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού (Ισχύουν οι προκρατημένες θέσεις μέσω της φόρμας RSVP, http://rsvp.artspot.gr)

Ταυτότητα Εκδήλωσης:
Εκδήλωση: Τελετή Βράβευσης Νικητών του 4ου Διαγωνισμού Διηγήματος «ΛόγωΤέχνης 2013» (http://logotexnis.artspot.gr, http://www.facebook.com/logotexnis)
Οργανωτική Επιτροπή του Διαγωνισμού Διηγήματος «ΛόγωΤέχνης»:
• Ανδριανή Αμπάβη & Γιώργος Δρακάκης, ιδρυτές της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας πολιτισμού ArtSpot
• Γιάννης Φαρσάρης, εκπρόσωπος της ArtSpot στην Κριτική Επιτροπή του διαγωνισμού
• Μαρία Μοσχονά, Υπεύθυνη Επικοινωνίας του διαγωνισμού
• Κατερίνα Ρουμπέκα, RSVP Help desk

 

logotexnis-banner-logos

 

Η εκδήλωση είναι κλειστή και θα την παρακολουθήσουν μόνο όσοι συμμετέχοντες έχουν δηλώσει στη φόρμα RSVP ότι θα είναι παρόντες. Στην περίπτωση που έρθουν συμμετέχοντες χωρίς τις προκρατημένες θέσεις τους, δυστυχώς δεν θα μπορέσουν να μπουν και να παρακολουθήσουν την τελετή.

Σκοπός μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων, προς αποφυγή οποιασδήποτε συμφόρησης κατά την προσέλευση στο χώρο και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.