Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 13:01

EuropArtFair 2019 στο Άμστερνταμ

Το EuropArtFair είναι μια εμπορική έκθεση, στην οποία παίζει πρώτο ρόλο ο καλλιτέχνης. Είναι το μέρος όπου ο συλλέκτης και ο λάτρης της τέχνης θα έρθει για να παρακολουθήσει τις νέες εξελίξεις στην εθνική και διεθνή σύγχρονη τέχνη. Το κτήριο Gashouder που στεγάζει την έκθεση είναι χαρακτηριστικό και βρίσκεται στην καρδιά του Άμστερνταμ.

Το EuropArtFair είναι μια εμπορική Έκθεση Τέχνης, με στόχο να μπορέσουν να συναντηθούν οι καλλιτέχνες με τους λάτρεις της τέχνης και τους αγοραστές τέχνης. Στην έκθεση EuropArtFair θα συμμετάσχουν 110 καλλιτέχνες.

Πληροφορίες για τη διοργάνωση

Ο καλλιτέχνης, ως συμμετέχων σε αυτή την έκθεση έχει την ευκαιρία να δείξει και να πουλήσει τα έργα του απευθείας στο κοινό. Ως μέρος της συμμετοχής του, ο καλλιτέχνης θα έχει προώθηση της δουλειάς του μέσω των δράσεων επικοινωνίας και διαφήμισης εκ μέρους μας.

Η συμμετοχή στο EuropArtFair 2019 αφορά αποκλειστικά επαγγελματίες καλλιτέχνες εκτός των Κάτω Χωρών και μέλη της Ένωσης Εικαστικών Καλλιτεχνών Κάτω Χωρών.

Κριτήρια συμμετοχής:

- πτυχίο από Σχολή Καλών Τεχνών ή/και
- εργασία ως επαγγελματίας καλλιτέχνης για τρία χρόνια τουλάχιστον.

Μια κριτική επιτροπή θα εξετάσεις την αίτηση και θα αποφασίσει με ψηφοφορία. Επειδή οι διοργανωτές επιθυμούν να συμμετέχουν καλλιτέχνες από πολλές χώρες ώστε να έχουν την ευκαιρία να δείξουν τη δουλειά τους στην έκθεση, ο αριθμός συμμετεχόντων από κάθε χώρα μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην επιλογή. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της επιτροπής θα γίνει γνωστό στον κάθε καλλιτέχνη μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες από την υποβολή της αίτησης.

Εάν η αίτηση του καλλιτέχνη δεν μετατραπεί σε συμμετοχή, η αίτηση δεν επιφέρει καμία χρέωση (όπως η χρέωση εγγραφής). Εάν έχει ήδη καταβληθεί η χρέωση εγγραφής, θα επιστραφεί στο ακέραιο.

Τι περιλαμβάνει η χρέωση εγγραφής συμμετοχής

Η χρέωση εγγραφής είναι € 95 (προ ΦΠΑ), ανεξάρτητα από το μέγεθος του περιπτέρου που θέλει να χρησιμοποιήσει ο καλλιτέχνης για την έκθεση των έργων του. Η χρέωση του περιπτέρου κυμαίνεται από 761 – 2.716 ευρώ, ανάλογα με το μέγεθος, και περιλαμβάνει τα εξής:

- Η ψηφοφορία για τα έργα του καλλιτέχνη
- Η εγγραφή ως συμμετέχων στην ιστοσελίδα www.europartfair.com με το όνομα και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του καλλιτέχνη
- Η εγγραφή του ονόματος και μια αναφορά στο περίπτερο στην κάτοψη
- Δύο κατάλογοι του EuropArtFair 2019
- Η χρήση δύο λαμπτήρων σποτ, καθώς και η σύνδεσή τους
- Το όνομα του καλλιτέχνη στο περίπτερο
- Μια ταυτότητα για τον/την καλλιτέχνη και ένα/μία βοηθό
- Η χρήση των απαραίτητων συστημάτων ανάρτησης για δισδιάστατα έργα
- Μια καρέκλα
- Το ενοίκιο του χώρου
- Η υπηρεσία καθαριότητας
- Η ασφάλεια
- Οκτώ κουπόνια κατανάλωσης
- Γενική δημοσιότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://europartfair.com/register/
Τηλ. +31 (0)475-79 40 03
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.europartfair.com