Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 20:48

Πρόσκληση καλλιτεχνών για συμμετοχή σε ομαδική έκθεση για το προσφυγικό «Find Refugee in Art»

Το πρόγραμμα PRESS (Provision of Refugee Education and Support Scheme) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, στο πλαίσιο των δράσεων ευαισθητοποίησης και υποστήριξης για τους πρόσφυγες, καλεί εικαστικούς καλλιτέχνες που μένουν στην Ελλάδα, πρόσφυγες και μη πρόσφυγες να συμμετέχουν στην πλαισίωση της εικαστικής έκθεσης “Find Refuge In Art (FRIA)” που θα γίνει το φθινόπωρο στην Αθήνα.

Η έκθεση θα έχει ως επίκεντρο τα έργα που θα δημιουργηθούν από τη σύμπραξη πέντε ζευγαριών καλλιτεχνών προσφύγων-Ελλήνων, που έχουν ήδη επιλεγεί. Καλούμε επίσης μεμονωμένους καλλιτέχνες που με τα ατομικά τους έργα, με συνάφεια στο θέμα, θα πλαισιώσουν την έκθεση και θα συνεισφέρουν στον καλλιτεχνικό προβληματισμό γύρω από την προσφυγική εμπειρία.

Διάρκεια υποβολής προτάσεων: 3 Μαΐου - 31 Ιουλίου 2017 Επικοινωνία-Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στην περίπτωση που επιλεγούν τα έργα σας η διοργάνωση θα μπορέσει να αναλάβει τα εξής:

  • Τεχνική στήριξη για εγκατάσταση των έργων στην έκθεση
  • Έξοδα μετακίνησης και διαμονής στην Αθήνα για την πραγματοποίηση της έκθεσης (για περιορισμένο αριθμό καλλιτεχνών που δεν μπορούν να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδα ταξιδιού).

Για περισσότερες πληροφορίες και on-line αίτηση στο : https://www.eap.gr/en/anakoinvseis-ekdilwseis-2/general-announcements/general-announcements/5351-call-for-participation-in-art-exhib