Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016 12:57

Πρόσκληση ενδιαφέροντος προς εικαστικούς από τον Οίκο Δημοπρασιών Myrό Antiques House

Το τμήμα Τέχνης του Οίκου Δημοπρασιών μας Myrό Antiques House απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος προς εικαστικούς δημιουργούς για επιλογή έργων του που θα επιλεγούν για διάθεση μέσω των δημοπρασιών μας στο φιλότεχνο κοινό. Η πρωτοβουλία μας έχει στόχο τόσο την οικονομική στήριξη των εικαστικών καλλιτεχνών της χώρας εν μέσω της δύσκολης παρούσας συγκυρίας όσο και την προώθηση του έργου τους στο ευρύτερο δημοπρατικό κοινό.

Στο πλαίσιο της πρόσκλησης ενδιαφέροντος ο Οίκος μας ζητά από κάθε ενδιαφερόμενο να μας υποβάλλει στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείο που θα φέρει τίτλο “Ενδιαφέρον Συμμετοχής σε Δημοπρασία” τα ακόλουθα:

  • 3 – 10 έργα σε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης σε αρχεία μορφής JPG
  • Αρχείο κειμένου με σημείωμα διαστάσεων και υλικοτεχνική περιγραφή των έργων
  • Πλήρες επικαιροποιημένο βιογραφικό σε μορφή κειμένου στην Ελληνική Γλώσσα
  • Στοιχεία άμεσης επικοινωνίας (απαραίτητα email και κινητό τηλέφωνο)

Τα έργα που θα αποσταλούν θα πρέπει να είναι διαθέσιμα σε πρώτη ζήτηση. Υποβολές που δεν θα περιλαμβάνουν κάποιο από τα παραπάνω ζητούμενα δεν θα εξετάζονται. Επίσης αποκλείονται υποβολές online portfolios, websites, facebook pages κλπ.

Προθεσμία Υποβολής: έως τις 15 Οκτωβρίου 2016.

Για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση σχετικά με αυτή την πρόσκληση μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Διευθυντή του Τομέα Τέχνης του Οίκου μας κ. Πάρη Καπράλο (τηλ. 6948813460, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην διεύθυνση www.myroauctions.gr/portfolio-review/