Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016 16:54

Myrό Gallery: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για εικαστικούς καλλιτέχνες (Προθεσμία έως 10 Απριλίου 2016)

Η Myrό Gallery απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος προς εικαστικούς καλλιτέχνες για υποβολή portfolios με προθεσμία μέχρι την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 προκειμένου να εξετάσει το ενδεχόμενο συνεργασίας για την περίοδο 2016 -'17, τόσο για εκθέσεις στους χώρους της όσο και και για συνεργασία με τις υπόλοιπες δραστηριότητες του Myrό Group of Culture.

Η πρόσκληση απευθύνεται προς εικαστικούς καλλιτέχνες, και ιδιαιτέρως, ζωγράφους & χαράκτες.

Για να θεωρηθεί έγκυρη μία υποβολή πρότασης θα πρέπει απαραίτητα να περιλαμβάνει:

  • Βιογραφικό (σε μορφή κειμένου, στην Ελληνική γλώσσα)
  • Συνοπτικό κείμενο που να παρουσιάζει τυχόν τεχνικές ιδιαιτερότητες, τεχνοτροπία, θεματολογία που απασχολεί τον καλλιτέχνη, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του έργου σας
  • Ευκρινείς υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες (σε αρχεία φωτογραφίας jpg) 10 ή περισσότερων έργων σας της τρέχουσας δουλειάς του καλλιτέχνη.
  • Στοιχεία επικοινωνίας (οπωσδήποτε κινητό και email).


Η υποβολή ενδιαφέροντος θα πρέπει να σταλεί με email στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., να αναγράφει στο θέμα "Υποβολή portfolio" και να περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω για να θεωρηθεί έγκυρη.
Τυχόν μεγάλα αρχεία που δεν είναι δυνατόν να επισυναφθούν στο email, μπορούν να αποτέλλονται μέσω κάποιας υπηρεσίας διακίνησης μεγάλων αρχείων όπως το WeTranfer, Hightail, κ.α. Ο Διευθυντής του Τομέα Τέχνης του Myrό Group of Culture, και Επιμελητής της Myrό Gallery κ. Πάρης Καπράλος,που υπογράφει την πρόσκληση, δεσμεύεται να απαντήσει με email σε κάθε υποβολή portfolio, αρχικώς επιβεβαιώνοντας την λήψη του, και μέσα σε δέκα ημέρες κατόπιν της λήξης της πρόσκλησης ενδιαφέροντος με δεύτερο email, αναφορικά με την επιλογή ή όχι κάθε καλλιτέχνη που θα υποβάλλει. Η μη λήψη του πρώτου email επιβεβαίωσης, σημαίνει ότι δεν έχει ληφθεί το email του καλλιτέχνη.

Για κάθε περεταίρω πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Πάρη Καπράλο, Διευθυντή του Τομέα Τέχνης & Εικαστικό Επιμελητή του Myrό Group of Culture απευθείας στο κινητό του (6948813460) ή αποστέλλωντας email στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..