Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 20:42

Ένας καινούργιος πολυχώρος στο κέντρο της Αθήνας

Ένας καινούργιος καλλιτεχνικός πολυχώρος, που θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στα δρώμενα της Αθήνας, ζητά νέους και νέες για να στελεχώσει το προσωπικό του στο σερβίρισμα και την κουζίνα.

Η προϋπηρεσία στο χώρο, καθώς και η γνώση ξένων γλωσσών θα ληφθούν υπ’ όψιν, αλλά σημαντικό ρόλο θα παίξουν η ικανότητα επικοινωνίας και η δημιουργικότητα καθώς και η δεξιότητα σε σχέση με το τραγούδι, το χορό και το θέατρο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν βιογραφικά σημειώματα στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα κληθούν σε συνέντευξη σε ημερομηνία που θα ορισθεί.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.