Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2016 22:06

3ο Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’:Υποβολή Ελληνικών Ταινιών Μικρού και Μεγάλου Μήκους (Προθεσμία έως 31/01/16)

Το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Ταινιών Τρόμου – Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ προσκαλεί για 3η συνεχόμενη χρονιά τους Έλληνες δημιουργούς να συμμετάσχουν στο Διαγωνιστικό Τμήμα των Ελληνικών ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους.

Οι ταινίες που θα επιλεχθούν, θα προβληθούν κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ (Μάρτιος 2016), ενώ ειδική κριτική επιτροπή θα απονείμει τα βραβεία Καλύτερης Ελληνικής Ταινίας Μικρού και Μεγάλου μήκους.

Στο Διαγωνιστικό τμήμα μπορεί να συμμετάσχει κάθε ελληνική ταινία του είδους (τρόμου, θρίλερ, αγωνίας, μυστηρίου, μαύρη κωμωδία) και δεν απαιτείται η ελληνική πρεμιέρα της (η ταινία μπορεί να έχει συμμετάσχει ήδη σε κάποιο άλλο φεστιβάλ).

Για την καλύτερη διευκόλυνση των κινηματογραφιστών, η διαδικασία υποβολής των ταινιών μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

  • Για 2η χρονιά το Horrorant Film Festival ‘Νύχτες Τρόμου’ συνεργάζεται με τη διεθνή πλατφόρμα Click for Festivals μέσω της οποίας μπορεί να γίνει η υποβολή της ταινίας.
  • Μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. συμπληρώνοντας απλώς την φόρμα υποβολής (submission form) και στέλνοντας τη ταινία online ή μέσω ταχυδρομείου.

Η προθεσμία υποβολής των ελληνικών ταινιών λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2016.