Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 22:42

Πρόσκληση ενδιαφέροντος προς εικαστικούς για το Ανοιξιάτικο Meet the Artist της Myrό Gallery (Προθεσμία έως 27/02/15)

H Myrό Gallery απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος και υποδέχεται portfolios και προτάσεις εικαστικών καλλιτεχνών που θα ήθελαν να συμμετέχουν στο "Meet the Artist 5 -Springtime" που θα διεξαχθεί τέλος Μαρτίου, μέχρι την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 23.00. Σε απόφοιτους και φοιτητές των Ανώτατων Σχολών Καλών Τεχνών Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Φλώρινας θα δοθεί προτεραιότητα.

Το Meet the Artist είναι μία αδιαμεσολάβητη συνάντηση των καλλιτεχνών με το φιλότεχνο κοινό που φιλοξενεί και "ενοσχηστρώνει" η Myrό Gallery δύο φορές κάθε χρόνο. Αν είστε εικαστικός καλλιτέχνης και επιθυμείτε να λάβετε μέρος, μπορείτε να υποβάλλετε την πρόταση σας, αποστέλλωντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Η πρόταση σας θα πρέπει να αποτελείται από ένα κείμενο σύντομης περιγραφής των έργων που θα θέλατε να εκθέσετε (είδος, μέσα, θέμα προσέγγιση, ύφος, κ.α.) + ένα βιογραφικό σας + φωτογραφίες τουλάχιστον 6 χαρακτηριστικών έργων σας (σε αρχεία φωτογραφίας .jpg) από έργα που θα θέλατε να εκθέσετε, μέχρι την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 23.00. Τα email που θα αποστείλετε θα πρέπει να αναγράφουν στο θέμα τους "Ενδιαφέρον συμμετοχής στο Meet the Artist 5".

Με λίγες εξαιρέσεις, στο project μπορεί να φιλοξενηθεί κάθε είδος τέχνης. Εφόσον τα έργα που θα θέλατε να εκθέσετε είναι αναρτώμενα, καλό είναι να μην ξεπερνούν σε διάσταση το 1 μέτρο και σε βάρος τα 6 κιλά. Εγκαταστάσεις & video art δεν γίνονται δεκτά στο συγκεκριμένο project. Ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα για φιλοξενία κάποιων performance, παρουσιάσεων, εκδηλώσεων και workshop περιορισμένου χρόνου, παράλληλα με την διεξαγωγή του, οπότε η γκαλερί μπορεί να δεχτεί και τις ανάλογες προτάσεις σας. Και σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να αποστείλετε τις προτάσεις σας με email στην παραπάνω διεύθυνση με ένα συνοπτικό κείμενο που ναν εξηγεί τι ακριβώς σκέπτεστε / θα θέλατε να παρουσιάσετε.

facebook Teaser 1 20141206

Στο "Meet the Artist" μπορούν να λάβουν μέρος μεμονωμένοι καλλιτέχνες ή/και ομάδες καλλιτεχνών, να επιδειχθεί ατομικό ή συλλογικό έργο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το project ανατρέξτε στην ιστοσελίδα της Myrό Gallery, όπου θα βρείτε πληροφορίες για τις προηγούμενες διοργανώσεις, φωτογραφίες βιογραφικά συμμετεχόντων, και άλλο σχετικό υλικό.

Το project επιμελείται προσωπικά ο Καλλιτεχνικός διευθυντής της Myrό Gallery Πάρης Καπράλος, με τον οποίο μπορείτε να έρθετε άμεσα σε επαφή καλώντας τον στο κινητό του: 6948813460.