Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2014 19:48

Tο Athens Big Bang Festival προσκαλεί καλλιτέχνες παραστατικών τεχνών

Tο Athens Big Bang Festival προσκαλεί καλλιτέχνες παραστατικών τεχνών σε μία συνάντηση με στόχο να προκαλέσουμε δημιουργικά δρώμενα στο πνεύμα των Εορτών! Η πρόσκληση απευθύνεται σε άτομα και ομάδες από το χώρο του θεάτρου, της μουσικής, του χορού, performers, ζογκλέρ και άτομα με εμπειρία στο παιδικό παιχνίδι και ταλέντο στην εμψύχωση.

Το Athens Big Bang Festival επιδιώκει τη διαμόρφωση μας καλλιτεχνικής κοινότητας για δημιουργική συνεργασία και την υποστήριξη σειράς δράσεων καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Δηλώστε συμμετοχή στέλνοντας τις ιδέες και προτάσεις σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Οδηγίες υποβολής:

Στείλτε e-mail αναγράφοντας στο θέμα "Δήλωση συμμετοχής ABBF". Συμπεριλάβετε το ονοματεπώνυμο σας ή και το όνομα της ομάδας που πιθανώς αντιπροσωπεύετε, τηλέφωνο επικοινωνίας, καθώς και ένα συνοπτικό κείμενο παρουσίασης της δουλειάς σας. Προτείνεται η αίτηση σας να υποστηρίζεται από μία ως δύο φωτογραφίες ενδεικτικές του έργου σας, βίντεο εφόσον υπάρχει και συνδέσμους από on line υλικό (ιστοσελίδα, blog κτλ).

Info:

https://sites.google.com/site/athensbigbangfestival/

https://www.facebook.com/AthensBigBangFestival/