Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 06 Ιουλίου 2014 20:02

Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα το «Τατόϊ» (Προθεσμία έως 20 Ιουλίου 2014)

Ο «Σύλλογος Φίλων Κτήματος Τατοΐου» διοργανώνει μεγάλη έκθεση Φωτογραφίας με θέμα το Τατόϊ, σε συνεργασία με τις Kaplanon.galleries και τον δημοσιογράφο Νίκο Βατόπουλο. Η έκθεση θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο 2014, στους εκθεσιακούς χώρους (Αίθουσες Τέχνης) "Καπλανών 5" (Μασσαλίας & Καπλανών 5) & "ena" (Βαλαωρίτου 9γ΄). Προθεσμία έως τις 20 Ιουλίου 2014. 

Η συμμετοχή στην έκθεση είναι ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να λάβει μέρος, ενώ μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των φωτογραφιών θα διατεθούν για τις μελέτες αποκατάστασης των ιστορικών κτιρίων του Τατοΐου.

Οι όροι συμμετοχής είναι οι εξής:
1. Έως τις 20 Ιουλίου 2014 μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να στείλει έως τρεις φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι τραβηγμένες από τον αποστολέα τους. Επιτρέπεται να αποσταλεί φωτογραφία που έχει ήδη δημοσιευθεί στο διαδίκτυο.
2. Οι φωτογραφίες αποστέλλονται με e-mail στην κυρία Νίκη Παπαδάκη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) & στον κ. Νίκο Βατόπουλο (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).
3. Ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών και την ποιότητα των φωτογραφιών, θα γίνει μία τελική επιλογή ούτως ώστε να υπάρχει ευρεία συμμετοχή και υψηλό επίπεδο.
4. Όλες οι φωτογραφίες που θα εγκριθούν για την έκθεση, θα εκτυπωθούν και θα μπουν σε πλαίσιο (με ενιαίες προδιαγραφές παρουσίασης για όλες τις Φωτογραφίες) με δαπάνες των συμμετεχόντων.
5. Οι φωτογραφίες θα πωλούνται με ενιαία τιμή και θα έχουν ενιαίο μέγεθος (με μικρές διακυμάνσεις ανάλογα με τα αρχεία).
6. Από το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα επιλεγούν και τα θέματα για το «Ημερολόγιο 2015».
7. Όσοι στείλουν φωτογραφίες καλό είναι να έχουν κατά νου ότι χρειαζόμαστε ιδανικά λήψεις 4 εποχών στο Τατόι με τις εναλλαγές της φύσης, αρχιτεκτονικά στοιχεία, κτίρια κτλ. Το «Ημερολόγιο 2015» θα γίνει σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Καπόν.

Η έκθεση των Φωτογραφιών του Τατοϊου θα τρέξει παράλληλα με ανάλογη φωτογραφική έκθεση που διοργανώνει η ομάδα του Νίκου Βατόπουλου «ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ» σε συνεργασία με την κυρία Νίκη Παπαδάκη & τις Kaplanon.galleries, στους δύο αναφερόμενους εκθεσιακούς χώρους.

Πεποίθηση των διοργανωτών είναι ότι με τον τρόπο αυτόν θα δημιουργηθεί μία μεγάλη τράπεζα φωτογραφιών υψηλού επιπέδου.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.