Τρίτη, 17 Μαρτίου 2009 16:09

Πρόσκληση συμμετοχής στη 2η Συνάντηση Αρχιτεκτονικού & Εικαστικού Γυαλιού (Προθεσμία 30/05/2009)Προκήρυξη Συμμετοχής για την «2η Συνάντηση Αρχιτεκτονικού & Εικαστικού Γυαλιού» Οκτώβριος 2009

Το Κέντρο Γραμμάτων & Τεχνών "ΑΠΟΨΗ", προσκαλεί τους νέους καλλιτέχνες, από την Ελλάδα και Κύπρο να συμμετάσχουν με έργα τους στην 2η Συνάντηση Αρχιτεκτονικού & Εικαστικού Γυαλιού η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2009.
Οι καλλιτέχνες θα διαδραματίσουν κεντρικό ρόλο στη διοργάνωση, παρουσιάζοντας καινοτόμες και ενδιαφέρουσες παραγωγές.

Ο κάθε καλλιτέχνης μπορεί να συμμετάσχει με έως και τρία (3) έργα, όπως έχει ορισθεί από την Οργανωτική Επιτροπή.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι καλλιτέχνες οι οποίοι ασχολούνται με τις αρχιτεκτονικές και εικαστικές δημιουργίες και εφαρμογές από γυαλί.
Το κόστος συμμετοχής για κάθε καλλιτέχνη ορίζεται στα 300 ευρώ.
Έναρξη κατάθεσης φακέλων συμμετοχής: 1η Φεβρουαρίου 2009. Λήξη κατάθεσης φακέλων συμμετοχής 30 Μαΐου 2009 (θα τηρηθεί αυστηρά η ημερομηνία λήξης κατάθεσης των συμμετοχών)

Ολόκληρη η προκήρυξη βρίσκεται διαθέσιμη στον σχετικό δικτυακό τόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210 7227009 (κύριος Παπανδρόπουλος Χρήστος-Μιχαήλ) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.