Σάββατο, 07 Μαρτίου 2009 03:56

Πρόσκληση συμμετοχής σε Φεστιβάλ Θεατρικών Ομάδων (Προθεσμία 30/3/2009)Το Glam bar ως καλλιτεχνικός πολυ-χώρος δίνει την ευκαιρία σε θεατρικά σχήματα να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ που διοργανώνει το Glam bar σε συνεργασία με την θεατρική ομάδα Αυλαία.
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποδεκτές μέχρι τις 30 Μαρτίου 2009 στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και με ραντεβού στο Glam bar στο Γκάζι κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλ 6983322656.

α) Ο χώρος: 100 τετραγωνικά, χωρητικότητας 90 ατόμων (σε καθίσματα) και 100 ατόμων (όρθιοι) με δυνατότητα αύξησης. Διαθέτει μεσαίας κατηγορίας stage και φυσικά πλήρως εξοπλισμένος με όλο τον απαραίτητο ηχο-φωτιστικό εξοπλισμό.

β) Διαθεσιμότητα του Χώρου: Στα πλαίσια του Φεστιβάλ ο Χώρος διατίθεται εντελώς δωρεάν και οι ημερομηνίες προκύπτουν κατόπιν συμφωνίας του σχήματος με την οργάνωση παραγωγής.

γ) Αποδοχές: Οι αποδοχές του σχήματος ορίζονται στο 35% επί του τζίρου της παράστασης.

δ) Ο θίασος: Μπορεί να αποτελλείται από 1 άτομο μέχρι όσους υποστηρίζει η παράσταση.

ε) Προσωπικό: Ο χώρος παρέχει ηχολήπτη, φωτιστή, bar, και σερβιτόρους καθώς και το ταμείο. Έπειτα από συμφωνία με το σχήμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και προτεινόμενος συνεργάτης του σχήματος σαν ηχολήπτης ή φωτιστής με επιβάρυνση του σχήματος.

στ) Προσκλήσεις: Το σχήμα μπορεί να διαθέσει έως 5 διπλές προσκλήσεις ή 10 μονές. Το ίδιο ισχύει και για τους διοργανωτές.

ζ) Προώθηση-διαφήμιση: Αποτελούν υποχρέωση του διοργανωτή ο οποίος είναι υποχρεωμένος να τυπώσει τις αφίσες όλου του Φεστιβάλ καθώς και να καταχωρήσει δελτία τυπου στα συνεργαζόμενα περιοδικά, εφημερήδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς, τηλεοπτικούς σταθμούς, site στο διαδίκτυο κ.α. Σε περίπτωση που κάποια ομάδα πρόκειται να προμυθευτεί αφίσες ή άλλου τύπου διαφημιστικό υλικό με δικό της κόστος θα πρέπει απαραίτητα να περιέχει το λογότυπο του διοργανωτή.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τα σχήματα που θα δηλώσουν συμμετοχή.