Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2009 03:03

4o Φεστιβάλ Νέων θεατρίνων από το Θέατρο "Τόπος Αλλού"

Το Φεστιβάλ Νέων θεατρίνων ήταν μια έμπνευση του θεάτρου ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΎ που διενεργήθηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2006. Άφησε άριστες εντυπώσεις και είχε μεγάλη επιτυχία. Το 2ο και το 3ο Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκαν με την ίδια επιτυχία και το ίδιο ενδιαφέρον.
Η επιτυχία του εκτός από την μεγάλη συμμετοχή του σε νέες ομάδες και την προσέλευση του κόσμου ήταν επί πλέον ότι κινητοποίησε πολλά νέα παιδιά να κάνουν όχι μόνο παραστάσεις αλλά και νέες προτάσεις σε σχέση με το θέατρο. Εμφανίστηκαν νέες ιδέες που ζητούν να ολοκληρωθούν.

Το 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΘΕΑΤΡΙΝΩΝ είναι στις άμεσες προτεραιότητες μας και θα πραγματοποιηθεί από 7-11 Απριλίου 2009.

Θεματικός άξονας έμπνευσης και αφετηρία για το 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΘΕΑΤΡΙΝΩΝ είναι.... ένας άλλος κόσμος. Ενας κόσμος που έχει δώσει έμπνευση σε καλλιτέχνες ων ουκ έστι αριθμός, στην ιστορία του πολιτισμού του άνθρώπου :

Άγγελοι και Δαίμονες

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να ερεθίσει και τους νέους καλλιτέχνες, τους νέους θεατρίνους και τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Φεστιβαλ και να τους εμπνεύσει να γραψουν, να σκηνοθετήσουν και να παίξουν, δράματα και κωμωδίες εμπλουτίζοντας το θέατρο και τους εαυτούς τους με εμπειρίες.

Εμεις είμαστε στη διάθεσή τους και θα σταθούμε στο πλευρό τους όποτε το θελήσουν.

Πληροφορίες, έντυπα αίτησης στα τηλέφωνα
2108679535, 2108656004
και στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Tηλέφ. skype : topos.allou

Επισκεφθείτε τον σχετικό δικτυακό τόπο.