Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2009 01:52

Πρόσκληση Συμμετοχής σε έκδοση συλλογής διηγημάτων (Προθεσμία 20/02/2009)

O σε συνεργασία με τις ξεκινά το μεγαλύτερο εκδοτικό εγχείρημα που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Στόχος είναι η έκδοση μιας συλλογής με 500 ιστορίες Ελλήνων δημιουργών.


Θέμα μας είναι το μυστικό και η ωραία ιστορία που έχει να διηγηθεί ο καθένας μας.
Το βιβλίο μας γίνεται παρέα, καθαρτήριο, εξομολογητής, τραπέζι σε ταβέρνα, ψυχολόγος, αυτός/η που φλερτάρεις, ο καλύτερος φίλος, η παλιά φωτογραφία και ο,τιδήποτε έχει ενδιαφέρον για τον καθένα μας.


Ζητάμε από τους συγγραφείς μας να αναπτύξουν την ιστορία τους (ο επιθυμητός όγκος των συμμετεχόντων περιορίζει την έκταση του κειμένου). Ωστόσο αυτή ακριβώς θέλουμε να είναι η μορφή του βιβλίου μας?. γρήγορα, άμεσα, σαν πολυβόλο, ουσιαστικά και ξεκάθαρα, δίνοντας σημασία μόνο στην ιστορία και τους πρωταγωνιστές της, σαν φωτογραφία? Αυτή θέλουμε να είναι η αίσθηση που θα μείνει.

Οι ιστορίες μας θα καταχωρηθούν στις εξής θεματικές ενότητες με τους αντίστοιχους τίτλους:

>Το μεγάλο μου μυστικό (εξομολόγηση)
>Η πρώτη μου φορά (αγωνία)
>Τότε γνώρισα το φόβο (φόβος)
>Συνέντευξη με τις τύψεις μου (τύψεις)
>Θέλω να ξαναζήσω αυτή τη στιγμή (ευχάριστη ανάμνηση)
>Δεν το εύχομαι ούτε στον εχθρό μου (πόνος)
>Ευχόμουν να ανοίξει η γη να με καταπιεί (ντροπή)
>Δυστυχώς όνειρο έμεινε (μια σκέψη που δεν υλοποιήθηκε)
>Αυτό δεν θα του το συγχωρήσω ποτέ (έχθρα)

Αν θέλεις να συμμετάσχεις στο μεγαλύτερο εκδοτικό πείραμα που έχει γίνει ποτέ, διάλεξε τη θεματική ενότητα που ερεθίζει περισσότερο τη δημιουργική σου φαντασία και γράψε 200 λέξεις γεμάτες αναμνήσεις, ένστικτα, νεύρα, αισθήματα.
Το κείμενό σου θα πρέπει να έχει σταλεί στο

Λόγω της ιδιαιτερότητας της προσπάθειάς μας, θα γίνονται δεκτά και ανώνυμα κέιμενα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει στο mail της συμμετοχής και της αποστολής του κειμένου, να αποσαφηνίζεται αν είναι επιθυμητή η ανωνυμία ή η επώνυμη υπογραφή που μπορεί να είναι το ονοματεπώνυμο, το blogname, η ιστοσελίδα, το ψευδώνυμο, ο,τιδήποτε επιθυμείτε.

Τακτική ενημέρωση και περισσότερες λεπτομέρειες στο www.artbomber.blogspot.com