Σάββατο, 21 Αυγούστου 2010 14:36

Πρόσκληση για συγγραφή του σεναρίου της διαδραστικής σειράς "Επτά Κλειδιά" (Προθεσμία 31/8/2010)Επτά διαφορετικοί άνθρωποι. Επτά διαφορετικές ζωές. Επτά διαφορετικοί λόγοι που τους οδήγησαν εκείνο το απόγευμα στο γραφείο συμβουλευτικής και υποστήριξης.
Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι? Και ποια είναι η δική τους ιστορία, που τους έφερε ως εδώ?

Σας προσκαλούμε -και αν θέλετε σας προκαλούμε- να συμμετάσχετε στην διαμόρφωση του σεναρίου και στην διάπλαση των 7 χαρακτήρων μας! Μπορείτε να το κάνετε με τους εξής τρόπους :

1. Στείλτε μας με mail την αληθινή, προσωπική ιστορία σας με θέμα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Το mail σας αυτό, δεν θα δημοσιευτεί ,αλλά θα προωθηθεί άμεσα στην συντακτική μας ομάδα και πολύ πιθανόν η δική σας ιστορία να υιοθετηθεί από έναν χαρακτήρα μας.

2. Αν έχετε ταλέντο στην συγγραφή, γράψτε μας μια συνοπτική ιστορία που θα μπορούσε να αφορά την ζωή ενός απ? τους χαρακτήρες μας και στείλτε την στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα ΙΣΤΟΡΙΑ. To mail σας θα προωθηθεί στην συντακτική ομάδα και θα δημοσιευτεί επίσης στο blog μας οπού οι αναγνώστες και οι fans θα μπορούν να ψηφίσουν αν τους αρέσει. Για αυτό τον λόγο μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε το ονοματεπώνυμο σας/ είτε το ψευδώνυμο σας και -αν έχετε- ένα link προς κάποιο δημόσιο προφιλ σας (πχ facebook, blog, forum, κτλ)

Τις ιστορίες σας για το σενάριο μπορείτε να μας τις στέλνετε μέχρι 31/8 .

Ενημερώνουμε επίσης, πως στα πλαίσια της διαδραστικής σειράς θα γίνουν και άλλα projects που θα αφορούν το συγγραφικό κομμάτι, πέρα από το σενάριο. Εαν λοιπόν ενδιαφέρεστε μπορείτε να μας στέλνετε τα δικά σας κείμενα σχετικά με τις τρεις παρακάτω βασικές κατηγορίες.

1.Μεταφυσική ενότητα (indigo, διαίσθηση, κάρμα, μετενσάρκωση ή όνειρα). Στείλτε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ.

2.Κοινωνική ενότητα (αγάπη, έρωτα, φιλία, ενοχές ή μοναξιά) . Στείλτε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ.

Τα άρθρα σας, θα δημοσιευτούν στο blog με το όνομα ή το ψευδώνυμο σας (Συμπεριλάβετε κι εσείς ένα λινκ προς κάποιο δημόσιο προφίλ σας ή blog αν έχετε.) Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον