Σάββατο, 10 Ιουλίου 2010 15:10

contACT #2- abnormal cocreation (Προθεσμία μέχρι 2/8/10)

Το contACT art club διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Φεστιβάλ Σύγχρονης Καλλιτεχνικής Δημιουργίας με τίτλο ? contACT #2- abnormal cocreation?, 23-24-25-26 Σεπτεμβρίου 2010.

Με κίνητρο τη φράση «Το προφανές δεν είναι πάντοτε ενδιαφέρον», οι καλλιτέχνες που θα δηλώσουν συμμετοχή καλούνται να παρουσιάσουν έργα που θα ανατρέπουν το καθιερωμένο, το δεδομένο, το σύνηθες, το δοσμένο ως «φυσιολογικό» σε κάθε επίπεδο της ανθρώπινης οντότητας (σωματικά και ψυχολογικά), της ανθρώπινης δράσης και αντίδρασης στα πλαίσια ενός κοινωνικού συνόλου, όπως διαμορφώνεται στις μέρες μας. Εν ολίγοις, καλούνται να «πραγματευτούν» το ABNORMAL μέσω της καλλιτεχνικής δημιουργίας τους.

Το contACT #2 επεκτείνει τις δράσεις του πέραν του χώρου του contACT art club, τόσο σε καλλιτεχνικούς όσο και σε μη καλλιτεχνικούς χώρους. Παράλληλα, στο πρόγραμμά του εντάσσει και σεμινάρια έχοντας σκοπό να «καλύψει» και την εκπαιδευτική πλευρά των δράσεων του. Θα ακολουθήσουν περαιτέρω ενημερωτικά e-mail προς τους συμμετέχοντες όσον αφορά τους χώρους διεξαγωγής του Φεστιβάλ.

Οι καλλιτέχνες που επιθυμούν να συμμετέχουν, καλούνται να συμπληρώσουν και να αποστείλουν τη φόρμα συμμετοχής στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο μέχρι τις 5 Αυγούστου 2010. Παρακαλούνται, επίσης, να περιγράψουν με σαφήνεια το concept τους πάνω στο θέμα ABNORMAL προκειμένου να είναι ουσιαστική και «γόνιμη» η συμμετοχή τους στο φεστιβάλ.

 

*Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής στο φεστιβάλ contACT #2- abnormal cocreation.

 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: Σμαρώ Πλατιώτη (6945/858730)

http://contactspace.wordpress.com/