Σάββατο, 15 Μαΐου 2010 18:50

Πρόσκληση καλλιτεχνών για συμμετοχή στα "ΓΝΑΦΑΛΑ 2010" (Προθεσμία 20/6/2010)Το Λαογραφικό Μουσείο Σουφλίου «Τα Γνάφαλα» με κριτήριο τις προηγούμενες επιτυχημένες χρονιές των πολιτιστικών της καλοκαιρινών εκδηλώσεων θα ήθελε να σας ανακοινώσει το θέμα των φετινών πολιτιστικών της εκδηλώσεων «ΓΝΑΦΑΛΑ 2010». Οι φετινές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο του 2010 με την συνδιοργάνωση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ροδόπης Έβρου στο Σουφλί του Έβρου.

Σας περιμένουμε να στηρίξετε την προσπάθεια μας και να λάβετε όλοι συμμετοχή στα παρακάτω θέματα με όποιο μέσο επιθυμείτε (ζωγραφική, ποίηση, φωτογραφία, βίντεο, κ. α):

1ο θέμα- Περίπατος
Ένας περίπατος στα μέσα και στα έξω μας τοπία

2ο θέμα- Μύθοι και Παραδόσεις
Δημιουργώντας ιστορίες, χτίζοντας πολιτισμούς
-
Προθεσμία Συμμετοχών: 20 Ιουνίου 2010
-

Ζωγραφική (Μπορείτε να συμμετάσχετε με οποιοδήποτε μέγεθος και τεχνική)
Φωτογραφία (Μπορείτε να συμμετάσχετε με οποιοδήποτε μέγεθος και τεχνική)
Δεκτά και τα Τρίπτυχα, ή σειρές έργων σε μια θεματική.
Ποίηση (μπορεί να? ναι ελεύθερο κείμενο, ποίημα ή ότι άλλο επιθυμείτε αρκεί να είναι τυπωμένο σε 3 αντίτυπα και καδραρισμένο)
Βίντεο (Τα βίντεο πρέπει να σταλούν σε 2 αντίτυπα. Το ένα σε μορφή avi σε Data DVD ή Data CD με τίτλους αρχής και το δεύτερο σε DVD-Pal)

Μπορείτε να λάβετε συμμετοχή και στα δύο θέματα. Θα σας παρακαλούσαμε να στείλετε τα έργα σας έτοιμα για στήσιμο, δηλαδή σε κάδρο ή να μας ενημερώσετε με οδηγίες στο φάκελο πως θα θέλατε να παρουσιαστούν.
Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να στείλουν μαζί με το έργο τους και ένα βιογραφικό τους σημείωμα με τα προσωπικά τους στοιχεία (όνομα, επίθετο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, e-mail, website) όπως και μια συνοδευτική παράγραφο για το έργο τους αν αυτή υπάρχει.

Για πληροφορίες:
Μπουρουλίτη Δήμητρα
κιν. 6976767318
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διεύθυνση αποστολής:
(υπόψιν Μπουρουλίτη Δήμητρα)
Λαογραφικό Μουσείο Σουφλίου
?Τα Γνάφαλα?
Ελ. Βενιζέλου 12, 68400
Σουφλί Έβρος
τηλ. 2554024168

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.gnafala.blogspot.com