Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2016 20:56

Ακρόαση για την παράσταση Ρωμαίος και Ιουλιέτα στο Θέατρο Πάνθεον (Προθεσμία έως 10/02/16)

Το θέατρο "ΠΑΝΘΕΟΝ", πραγματοποιεί ΑΚΡΟΑΣΗ σε νέους και νέες, για τις ανάγκες του έργου "ΡΩΜΑΙΟΣ και ΙΟΥΛΙΕΤΑ" του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που θα ανέβει τον προσεχή Οκτώβριο, σε σκηνοθεσία ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΓΝΑΔΗ.

Η ακρόαση θα γίνει στο χώρο του θεάτρου, σε δύο φάσεις.

Συγκεκριμένα:

1η ΦΑΣΗ: Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, ώρα 10.00' π.μ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για εφήβους (αγόρια και κορίτσια) από 14 έως και 17 ετών.

2η ΦΑΣΗ: Δευτέρα 22 και Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, ώρα 10.00 π.μ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ηθοποιούς και χορευτές, που έχουν ερμηνευτική/σκηνική ηλικία 17 έως 22 ετών. Απαιτούμενα προσόντα οι δεξιότητες στην κίνηση και στο τραγούδι. Επιθυμητή, επίσης, η γνώση μουσικού οργάνου.

Η επιλογή θα γίνει μέσω ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ (απαραίτητη η επισύναψη ANΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΩΝ φωτογραφιών), που θα αποσταλούν στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 10-2-2016.

Τα άτομα που θα επιλεγούν να συμμετάσχουν στην ακρόαση, θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά, για τα κείμενα, τα τραγούδια και την χορογραφία που θα πρέπει να ετοιμάσουν.

Σημειώνεται ότι η διαθεσιμότητα για πρόβες, θα πρέπει να είναι: Για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, κατά διαστήματα.

Από Ιούλιο, μέσα Αυγούστου και μέχρι την πρεμιέρα , οι πρόβες θα γίνονται σε καθημερινή βάση.