Η Εθνική Λυρική Σκηνή θα παρουσιάσει κατά την καλλιτεχνική περίοδο 2009-2010 την οπερέτα του Κώστα Γιαννίδη, «Το μικρόβιο της αγάπης». Για την κάλυψη των αναγκών του έργου διοργανώνεται ακρόαση για όλες τις φωνές.
Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαΐου 2009 στο θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ. Ώρα έναρξης 11:00π.μ.
Για την ακρόαση οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των παρακάτω τραγουδιών του Κώστα Γιαννίδη, που θα τους δοθούν από την ΕΛΣ:
1. Σαν και απόψε
2. Λες και ήταν χτες
3. Θα ξανάρθεις
4. Λίγα λουλούδια
Με την υποβολή αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν βιογραφικό και φωτογραφία (φωτοτυπία). Η υποβολή αιτήσεων γίνεται στα κεντρικά γραφεία της ΕΛΣ, οδός Πανεπιστημίου 39, 3ος όροφος, στοά Πεσμαζόγλου μέχρι και την Δευτέρα 25/5/09 , στις 14:00π.μ.
Διεύθυνση Καλλιτεχνικού Προγραμματισμού και Διανομών ΕΛΣ, κα. Τσαούσογλου Σταυρούλα, ώρες από 10.30 π.μ., έως 17.30 μ.μ., τηλέφωνο επικοινωνίας, 210 3711361.