Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012 13:09

Ακρόαση για χορευτές πραγματοποιεί η Στεφανία Μυλωνά για παράσταση στο Ιδρυμα Μ. Κακογιάννης

Η Στεφανία Μυλωνά θα πραγματοποιήσει ακρόαση για επαγγελματίες χορευτές και χορεύτριες για την νέα της χορογραφική δουλειά που θα παρουσιαστεί στις 23 Οκτωβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Η ακρόαση είναι ανοιχτή και θα πραγματοποιηθεί την 1η Σεπτεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στις 10:30 το πρωί.

Ζητούνται χορευτές - χορεύτριες διαφορετικών στυλ (νεοκλασσικού, σύγχρονου, ακροβατικών δυνατοτήτων και χορευτές που θέλουν να πειραματιστούν). Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να έχουν μαζί τους βιογραφικό με φωτογραφία. Λόγω του μεγέθους της παραγωγής, δεν θα υπάρξει αμοιβή. Οι πρόβες θα πραγματοποιηθούν Σεπτέμβριο και Οκτώβριο στην Αθήνα.

Η Στεφανία Μυλωνά έχει παρουσιάσει έργα σε διάφορους χώρους στο Λονδίνο. Ως υπότροφος του Ι.Κ.Υ. απέκτησε πρακτικό διδακτορικό δίπλωμα στο χορό και το περφορμανς απο το University of Surrey, και μάστερ στο ευρωπαϊκό χοροθέατρο απο το Laban. H νέα της παράσταση Rear-Guards θα αφορά τόσο στην πρακτική του διδακτορικού της (Κινούμενα γλυπτά) όσο και σε νέα κομμάτια.

Πληροφορίες:
Στεφανία Μυλώνα [Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.]